3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Fins i tot la foscor

Fins i tot la foscor

  • 7 de març
  • Teatre Kursaal - Sal Gran
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Arriba per primera vegada a Manresa el Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9 Barris de Barcelona amb l'espectacle `Fins i tot la foscor'. Un espectacle de circ contemporani que ens parla de la història cultural i religiosa d'occident des d'un llenguatge tragicòmic. Un viatge a través de diferents èpoques i referents, des dels inicis de la humanitat fins al segle XX. Sis artistes sobre l'escenari i disciplines com el trapezi, la dansa, la contorsió, la corda volant, la música en directe i el teatre.

 

Eva Ordóñez i Philine Dahlmann han seleccionat sis artistes amb fortes personalitats, presència escènica i una clara maduresa artística per crear una obra estètica amb un alt nivell tècnic, perceptible durant tot l'espectacle, sense la necessitat de demostrar l'evident virtuosisme de les artistes. Ja sigui circ, dansa, música, teatre o esport, la creació de les escenes part dels estats físic i psicològic dels intèrprets, conscients de les seves contradiccions i gaudint d'una tendència cap a l'humor fosc.

 

El Circ d'Hivern va sorgir l'any 1996 amb la intenció de fomentar la creació de companyies estables professionals relacionades amb el circ i d'oferir propostes inèdites, de qualitat, de mig format i per teatre.

 

Un muntatge de circ contemporani factoria de l'Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona

FITXA TÈCNICA

DireccióPhiline Dahlmann i Eva Ordoñez
Durada1h
Intèrprets:Emiliano Pino / Laura Espósito / Junyi Sun / Elise Bjerkelund / Dominique Joannon / Julie Bergez

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Arts escèniques

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX