3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Pigmy · Festival de Músiques Disperses
Pigmy · Festival de Músiques Disperses
Pigmy · Festival de Músiques Disperses
Pigmy · Festival de Músiques Disperses

Pigmy · Festival de Músiques Disperses

  • 13 de març
  • Cafè del Teatre de l'Escorxador - Lleida
12€
-50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El dissate 13 de març Pigmy presentar{ el seu exitós nou disc `Manifestación' amb tota la seva banda.

Vicente Maciá, ex guitarra, cantant i compositor de Carrots, és des de 2007 Pigmy, el seu projecte en solitari. Fins a la data té dos discos publicats. Va debutar amb `Miniaturas' (2007, Junk Records) 11 petites grans cançons cuidades fins a l'últim detall recordant per moments a Simon & Garfunkel, Cat Stevens o Kevin Ayers. Amb el seu segon treball `Hamsterdam' (2014, Hurrah Música), un doble disc conceptual, el músic va compondre la seva obra més barroca i ambiciosa creant petites joies d'orfebreria plenes d'arranjaments i orquestracions. `Hamsterdam' va ser elogiat per públic i crítica sent un dels millors discos de 2014.

Al nadal de l'any 2015 s'uniria novament a Grabaciones en el Mar per llançar un projecte pendent des de feia temps, un single 7 "de tres nadales amb aires de folk i psicodèlia marca de la casa.

El seu esperat tercer disc `Manifestación' (2020, Guerssen), és la lògica continuació de l'estela deixada pels seus discos anteriors. Entre sis i set anys li costa a Pigmy presentar noves cançons, una tasca de creació hercúlia on compon, arregla, grava i toca múltiples instruments, baix, guitarra, sitar, llaüt renaixentista, mandolines i teclats. Com a home del Renaixement, Pigmy cerca la perfecció i l'excel·lència des d'uns cànons nous, que enfonsen les seves arrels en un univers personal que indaga en sons cristal·lins, melodies irisades i harmonies a prova del diapasó més exigent. Amb un cisell musical indesxifrable, aquest petit geni crea una forma de realitat en cada disc.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C/Roca Llaurador 3
25003 - Lleida

Cafè del Teatre de l'Escorxador
C/Roca Llaurador 3, 25003 Lleida

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX