3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Impro Side Story
Impro Side Story

Impro Side Story

  • Aquitània Teatre - Barcelona
15€
12€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Impro Side Story és el show de IMPRO sense guió ni partitura, on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran. Talent, bogeria i humor al servei del públic, l'autèntic guionista. A cada funció naixeran sobre l'escenari noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway al fantàstic univers de Disney o de l'època daurada, la Golden Age, entre d'altres. Cada dia gaudirás de tres improvisadors diferents... i potser d'alguna estrella convidada!

Improvisables és una les companyies d'improvisació més consolidades del país, i l'única que ho fa exclusivament amb música. Amb un reguitzell d'estrelles de la impro i el musical, com Rai Borrell, Roger Julià, Africa Alonso, Jordi Coll o Xavi Duch, els 60 minuts seran un no parar de riure. Diversió assegurada!

 

FITXA TÈCNICA

Durada75 min.
IdiomaCatalà i castellà
Intèrprets:Rai Borrell / Marc García / Xavi Duch / Anna Herebia / Jordi Coll / Clara Solé / Gustavo Llull / África Alonso / Toni Viñals / Roger Julià

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català i castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Avinguda de Sarrià, 33
08029 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX