fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: La dona efervescent, Otra vuelta de llave, La companyia nòrdica

Llibres: La dona efervescent, Otra vuelta de llave, La companyia nòrdica

  • Fins exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA
DE DL A DV
DE 10 A 14H AL
902 33 90 33
O ESCRIU A
info@tresc.cat

DESCRIPCIÓ

La dona efervescent, de Mar Bosch (Univers)

Eva, sola i amb dos bessons sota el seu càrrec, passa revista al gir radical que ha donat la seva vida en els últims mesos. Des que va conèixer al Miquel, la seva parella, passant pel tracte amb una sogra neuròtica a la figura sempre absent de Miquel, un pare incapaç d'aixecar-se a la nit a cuidar els seus fills o tenir el més mínim gest amb ells.
Està sola, un cop més, acabada de sortir d'un procés que per res ha resultat tot el bonic que li van dir que anava a ser. Poc o gens la van advertir de les particularitats fisiològiques i psicològiques de l'embaràs, per no parlar del post-part, o de la necessitat de forjar una família sense cap tipus de manual.
Eva se sent com una aspirina en un got d'aigua, efervescent, desapareixent per moments d'una realitat esfereïdora. Amb l'ajuda inesperada d'un veí, lluitarà per trobar-se una altra vegada, i tornar a prendre el control de la realitat, lluny de veus queixoses i els plors dels bessons.

Otra vuelta de llave, de Ruth Ware (Salamandra). El nuevo thriller de la Agatha Christie contemporánea.

Aunque Rowan está buscando algo totalmente distinto, ese anuncio parece una oportunidad demasiado buena para dejarla escapar: un puesto de niñera con un salario increíble y alojamiento incluido. Y cuando llega a Heatherbrae House, en los bellísimos highlands de Escocia, se queda impresionada ante una casa equipada con las tecnologías más modernas y la preciosa familia de postal que vive en ella.
Lo que Rowan aún no sabe es que se está adentrando en una pesadilla, que acabará con un niño muerto y con ella en prisión acusada de asesinato.

La companyia nòrdica, d'Albert Villaró (Columna)

L'Albert Villarò, que l'any 1997 era arxiver municipal de la Seu, va rebre, en penyora de la vídua d'un paleta col·leccionista d'antiguitats, el dietari d'un soldat prussià que va participar en la primera guerra carlina, Ulrich von Wilamovitz, botànic i violinista. El quadern descriu els fets increïbles que van succeir durant la terrible primavera del 1837. Els va viure amb uns companys de viatge molt singulars: el capità Osinalde, el pare Cebrià, monjo fugit de Montserrat, o l'enigmàtica Mina, que els fa de guia. I també el sanguini brigadier Porredon, el Ros d'Eroles, el príncep Lichnowsky i la Mary Eyre, corresponsal de guerra del Pennsylvania Enquirer. La Companyia Nòrdica és una novel·la fantàstica i sorprenent, tenyida d'humor i acció, en què la ciència i els més obscurs arcans comparteixen un escenari únic, inquietant i ple de bellesa: les aspres muntanyes dels Pirineus

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX