fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Paraula de jueu, La conspiració del coltan

Llibres: Paraula de jueu, La conspiració del coltan

  • Fins exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA
DE DL A DV
DE 10 A 14H AL
902 33 90 33
O ESCRIU A
info@tresc.cat

DESCRIPCIÓ

Paraula de jueu, Martí Gironell (Columna Edicions)

El mestre d'obres Pere Baró rep l'encàrrec de la vila reial de Besalú de reconstruir el pont que tres-cents anys abans havia aixecat el constructor Prim Llombard. Una riuada l'ha destruït i posa en risc l'expansio¿ i la posicio¿ comercial de la ciutat. Un jove jueu, en Kim, descendent dels Llombard, troba la manera de participar en les obres, que s'aturaran per causes que es veurà abocat a investigar.
Una aventura medieval i vital que protagonitzen en Kim i l'Ester, una noia cristiana que treballa entre l'hospital de l'Almoina de Barcelona i el call jueu. A través d'ells veurem com jueus i cristians viuen la seva complexa realitat mentre ens capbussem en els costums del segle xiv. El poder de les paraules, la força de les conviccions, l'amor i el respecte com a ingredients bàsics per aixecar un pont d'entesa entre les dues religions. Una empresa que no serà gens fàcil perquè trobaran persones d'un costat i de l'altre que estan disposades a impedir-ho.

La conspiració del coltan, Jordi Sierra i Fabra (Univers)

Un viaje a los márgenes más oscuros de la sociedad de la mano de Magda Ventura, la nueva creación del prolífico Sierra i Fabra.

En esta primera entrega, Magda Ventura, una periodista de investigación, descubre el que quizás vaya a ser el caso más importante de su carrera. Un caso que podría costarle la vida.
La existencia de Magda no ha sido fácil, además de su profesión, que siempre la lleva a recorrer los márgenes oscuros de la sociedad, perdió a su pareja, asesinado justo antes de la boda, y ella misma fue víctima de un atentado en Afganistán. Ahora debe ir al encuentro de una prostituta de lujo que quiere contarle algo muy importante. Pero llega tarde, la mujer ha muerto, aparentemente a causa de una práctica sexual de riesgo. A partir de aquí, Magda Ventura se sumerge en el mundo de la prostitución de lujo, de los poderosos y del juego sucio, y descubre un complot internacional a punto de estallar.
De momento no tiene ninguna prueba, a menos que se ponga ella misma en el centro de la diana. Y por si fuera poco, Magda debe resolver sus problemas personales con su amante actual y con una familia que siempre la ha considerado un ser de otro planeta.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX