3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pallars: Tren dels Llacs i Parc Astronòmic

Pallars: Tren dels Llacs i Parc Astronòmic

  • Promoviatges - Barcelona
380€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

18 de setembre. Divendres. Punts d'origen ¿ Balaguer ¿ la Vall Fosca ¿ Salàs ¿ Sort Sortida dels punts de recollida en direcció a Balaguer, des d'on agafarem el Tren dels Llacs (tren convencional) per la línia panoràmica de la Noguera Pallaresa. Gaudirem d'un trajecte inoblidable a través d'uns paisatges espectaculars. Arribada a la Pobla de Segur per seguir la ruta amb autocar. Seguidament, ens traslladarem a la Vall Fosca, bressol de l'energia hidroelèctrica a Catalunya, on visitarem el Museu Hidroelèctric de Capdella, pionera als Pirineus. Dinar. Trasllat a Salàs de Pallars, on visitarem les botigues museu, un recorregut per cent anys de vida quotidiana, utilitzant el poder evocador d'uns escenaris, d'uns productes i d'unes imatges que ja formen part de l'imaginari col·lectiu. A l'hora convinguda, trasllat a Sort. Arribada a l'Hotel Pessets 3* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

19 de setembre. Dissabte. Sort ¿ Vall d'Àssua i Esterri d'Àneu ¿ Sort Esmorzar a l'hotel. Ens dirigirem a Esterri d'Àneu, on visitarem la Casa Gassia, un exemple de casa agro-ramadera representativa d'una època en què la base de l'economia local era, gairebé exclusivament, la pagesia i la cria del bestiar. A continuació, ens dirigirem al bonic poble de Llessui, on visitarem el Museu dels Pastors. Després d'una breu introducció de les característiques de la vall, dels pastors i de les ovelles, ens explicaran en profunditat les diferents tasques que han de realitzar els pastors durant un cicle anual. Tot seguit, ens dirigirem a Altron, petit poble on Maria Barbal va ambientar la novel·la Pedra de tartera. Dinar. En aquesta localitat, visitarem una formatgeria artesanal que compta amb una producció reduïda i selecta. Seguirem el recorregut amb la panoràmica de la vall d'Àssua per conèixer els pobles de Caregue i Sorre. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

20 de setembre. Diumenge. Sort ¿ Congost de Collegats ¿ Centre d'Observació de l'Univers ¿ Punts d'origen Esmorzar. A primera hora, sortirem cap al congost de Collegats i farem una aturada enmig d'aquest impressionant estret de la Noguera Pallaresa entre cingleres feréstegues. Un veritable festival geològic en què podrem admirar, si el temps ens ho permet, la meravella del retaule d'aigua i roca de l'Argenteria. A continuació, arribarem al famós Centre Astronòmic del Montsec, situat a la població d'Àger. Visitarem el parc de telescopis del Centre d'Observació de l'Univers, on tindrem l'oportunitat de conèixer els diversos instruments que hi ha, així com d'observar l'astre rei del nostre sistema solar. Dinar. A l'hora convinguda, trasllat cap als punts d'origen. Fi dels nostres serveis.


Si us cal més informació podeu contactar amb Promoviatges al 93 7484330 o info@promoviatges.cat

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC (pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge a Promoviatges.

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut.
Recollida des de diferents poblacions (consulteu punts de recollida).
Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

Serveis no inclosos:
Esmorzar en ruta del primer dia.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.

Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.


Si us cal més informació podeu contactar amb Promoviatges al 93 7484330 o info@promoviatges.cat

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX