3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ruta literària "La llarga revetlla" amb Roger Bastida

Ruta literària "La llarga revetlla" amb Roger Bastida

  • CANCEL·LAT
  • Passeig de Gràcia Nº 1 (Davant de L'Apple Store) - Barcelona
Gratuït
EXCLUSIU
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

Acompanya a Roger Bastida a descobrir Barcelonaa través dels escenaris de la seva última novel·la La Llarga Revetlla (Grup 62).

Punt de trobada: Davant l'Apple de Passeig de Gràcia

Una història d'amors i desamors, de resiliència, secrets i mentides entre els luxes i les imposicions socials de l'alta burgesia dels anys 30.

Sinopsi de La Llarga Revetlla (Grup 62):

La Mimi Banús i en Mateu Serra celebren la revetlla de Sant Joan del 1935 al Club de Tennis Barcelona. Tot plegat, un miratge de lamé daurat, mantons de Manila, xampany, còctels, focs d'artifici i cambrers del Ritz. La Mimi i en Mateu volen passar-s'ho bé i aprofitar l'estiu: estan a punt de contraure matrimoni i endinsar-se en el laberint de les rígides convencions socials del seu entorn. Com tots els seus amics, deixaran enrere una adolescència de llarga durada ¿despreocupada i plena de comoditats enlluernadores¿ per formar part del món dels adults. Aquest és el retrat d'una societat que va esvair-se, amb els seus costums i les seves inflexibles tradicions, el juliol del 36. La crònica d'un grup de joves que, completament condicionats per l'educació que van rebre, van haver d'aprendre a callar, fingir i aparentar per pura supervivència.

Una història d'amors i desamors, de resiliència, de memòries, de secrets, de mentides i de mitges veritats. Una mirada audaç i punyent a una generació que va ser obligada a madurar de cop, potser involuntàriament, sense temps per provar i errar, sense assajos, titubejos o marges.

Sobre l'autor:

Roger Bastida (l'Hospitalet de Llobregat, 1990) és llicenciat en Història de l'Art i té un màster en Gestió del Patrimoni Cultural i un màster en Formació del Professorat. Ha treballat com a educador i guia en nombrosos museus i centres culturals de Barcelona, ha comissariat una exposició al Museu de l'Hospitalet i també ha estat professor a l'ateneu de la mateixa ciutat. A més, ha realitzat l'assessoria històrica de diverses produccions audiovisuals. És autor de La mirada de la sargantana (Columna, 2017).

FITXA TÈCNICA

Durada1h aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Rutes literàries

ADREÇA

PASSEIG DE GRÀCIA Nº 1
08008 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX