3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Jerry and ThePelicanSystem

Jerry and ThePelicanSystem

  • Dimecres 4 de març a les 20 i 22h
  • Jamboree - Barcelona
Des de 15€
-25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El saxofonista i compositor Jerzy Maczynski, guanyador del Blue Noti Jazz Competition 2016, presenta el seu projecte Jerry & The Pelican System, compost per intèrprets de diversos orígens musicals. El principal objectiu és crear música basada en les seves pròpies composicions multigenéticas.

La diversa procedència d'aquests músics els permet trencar patrons, crear noves formes, així com aportar solucions innovadores. Els membres de la banda són respectats músics polonesos amb àmplia experiència en diversos gèneres musicals, des de l'avantguarda fins al pop. L'enigmàtic nom del projecte il·lustra l'essència del grup: una cosa nova i refrescant de tendència avantguardista.

Macziynski ha tocat en molts festivals, com ara el del Jamboree, Ferrara Buskers, Jazztopad, Jantar o el de Copenhaguen. Ha actuat a Polònia i en altres països de la UE, entre altres Bèlgica, en la EXPO de 2017, en el Parlament Europeu (Brussel·les). Els seus mestres van ser Greg Osby, Claus Waidtlow, Jerry Bergonzi i Alina Mleczko. A més de la música, està interessat en tota mena d'arts visuals. La seva inspiració abasta des de Art brut a Frank Zappa.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Plaça Reial 17
08002 - Barcelona

Jamboree
Plaça Reial 17, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Entrades amb descompte limitades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX