3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Guillem Roma · BACKSTAGE

Guillem Roma · BACKSTAGE

  • Fàbrica Moritz - Barcelona
12€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La música és una cosa viva, com els animals, les plantes o nosaltres mateixos. I aquesta vida és la que encomana Guillem Roma amb aquesta nova proposta on ens descobreix l'essència de les cançons. Ho fa amb un salt de maduresa artística, més autèntic que mai i amb una posada en escena elegant i fresca que connecta ràpidament amb la màgia de la música i qui l'escolta. 
Cançons d'una sensibilitat especial on Guillem Roma consolida una personalitat artística original que connecta el bolero o els ritmes llatinoamericans amb als sons de casa nostra tot seguint aquest vell camí que uneix els mars de les antilles amb el mediterrani. Ho fa amb una mirada moderna i de qualitat acompanyant-se amb músics de gama alta com els guitarristes Pau Figueres i Guillem Plana, el bateria de Macaco, Didak Fernandez, el baixista Miquel Sospedra, o la complicitat de la seva germana Marta Roma, al violoncel.

Guillem Roma
ens convida a una experiència nova per arribar a les cançons d'una altra manera. Amb naturalitat el músic destapa un procés creatiu compartint reflexions sobre les vides que pot tenir una cançó. Què passa quan transformem les cançons? Que s'amaga dins de cada una d'elles? Què hi ha de constant i de variable? Preguntes que conviden a deixar-se portar pels sons i els seus significats.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

RONDA DE SANT ANTONI, 39
08011 - Barcelona

Fàbrica Moritz
RONDA DE SANT ANTONI, 39, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Entrades amb descompte limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX