fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Contacontes: Blau, què amaga l'horitzó?

Contacontes: Blau, què amaga l'horitzó?

  • Museu de la Xocolata - Barcelona
Exclusiu
2€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

**EL PREU DE L'ENTRADA ANIRÀ ÍNTEGRAMENT DESTINAT A UNA DONACIÓ A OPEN ARMS

Dissabte 29 de febrer comptarem amb la presència de Laia Roca (autora de Blau) i Ángeles Schjaer  (Open Arms) que ens explicaran què amaga l'horitzó del mar Mediterrani.

Blau. Què amaga l'horitzó? (Pol·len Edicions, 2019) és un conte infantil escrit en català i en anglès. Blau és un al·legat a mantenir viva la memòria dels qui han perdut la vida a la mar. Els lectors i les lectores de Blau s'endinsaran en un paisatge fet d'escombraries i de la mà dels protagonistes descobriran una sèrie d'éssers encarregats de disposar la brossa fent rèpliques del fons del mar. Un d'aquests éssers d'aigua els cantarà una cançó que parlarà de les persones que perden la vida intentant travessar la mar Mediterrània.

Blau és un projecte de denúncia que s'obre en tres vessants. La primera en forma de brutícia llençada i acumulada a la mar; la segona i més important, el crit d'alarma per les morts que continuen succeint a la mar Mediterrània; i la tercera, la reivindicació del dret a la memòria de les persones mortes a què no s'oblidi.

Blau utilitza un llenguatge delicat però contundent i unes imatges plenes de tendresa que amaguen una realitat dramàtica. El conte està dirigit a nenes i nens del darrer cicle de primària i inclou una guia didàctica elaborada per Open Arms per tal d'orientar els adults a l'hora de respondre davant de les preguntes que la història pugui suscitar.

Quan es tracta d'una persona a la deriva, és qüestió de vida o mort. No hi ha temps per dubtar: https://www.openarms.es/ca/dona

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona

Museu de la Xocolata
Carrer Comerç, 36, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX