fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Mirta en espera

Mirta en espera

  • LA BADABADOC - Barcelona
15€
12€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Mirta en espera és un monòleg que beu de el clown i el gènere musical per fer una paròdia dels contes de fades en el que el príncep ve a salvar la princesa desvalguda. La protagonista vestida com a tal, repassa els clixés i trampes d'aquest tipus de relació única, respecte a la qual sembla que en aquesta societat no hi ha més alternativa de tenir. Condemnades a seguir la norma que upone ens portarà a un anhelat final feliç.

 A través del seu relat va desmuntant també l'impost somni de constant progrés i vida perfecta, amb el que inevitablement hem crescut a força de pel·lícules, sèries i cançons. Aquest somni que ens atrapa en futuribles altres vides. Mirta vol viure de la seva professió i la seva trobada amb el públic es converteix en un sàtira de món artístic on moltes vegades el que menys importa és l'art.

Així que Mirta és actriu, o al menys ho intenta. Al capvespre a elque es desenvolupa l'obra, ha quedat amb un representant que vol que formi part de la seva nova agència. I ella, que tant ha esperat una oportunitat així, està immensament feliç davant la cita. Però en el fons, no sap si espera l'èxit o l'amor, i les històries que va relatant sobre la professió es barregen amb el desamor i els malosentendidos.

Mirta viu la vida com si fos una pel·lícula ...

I sembla que el seu clímax està a punt de succeir.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Monòleg

ADREÇA

Carrer de Quevedo, 36
08012 - Barcelona

LA BADABADOC
Carrer de Quevedo, 36, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX