fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Hamlet
Hamlet

Hamlet

  • Sala Versus Glòries  - Barcelona
20€
14€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

En l'extensa trajectòria de la companyia Bambalina Teatre Practicable no resulta difícil encaixar un espectacle a partir de Hamlet de William Shakespeare. En el seu repertori s'han anat alternant al llarg dels anys moltes obres d'autors clàssics: Quixot, Cyrano de Bergerac, Ubú, Història del Soldat, Carmen i El geperut de Notre Dóna'm, entre altres; havent-se consolidat aquesta línia de treball com una qualitat artística que identifica i prestigia a la companyia.

En aquesta ocasió i atès un context teatral i d'exhibició en crisi Versus Glòries ha volgut apostar per una fórmula artística més essencial deixant a les mans d¿un intèrpret el difícil repte de representar aquest meravellòs i únic clàssic del teatre. Encara que el desafiament comprèn també l'adaptació i la integració del text dramàtic com a eix d'un muntatge que pretén acostar els valors d'una de les obres fonamentals de la nostra literatura a la sensibilitat del públic actual. Les tècniques i recursos propis dels titelles i del teatre d'objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb l'itinerari artístic de Bambalina.

El propòsit principal del muntatge és proporcionar al públic l'oportunitat de penetrar en les entranyes d'aquesta obra prodigiosa des de la vivència i el sentiment, depassant així la perspectiva més distanciada i intel·lectual que emana de la lectura de l'obra. Bambalina Teatre Practicable. Clar! La primera pregunta que et fas és inevitable: què puc aportar jo a esta obra, cim de la literatura dramàtica occidental, si em propose muntar-la per a un públic d'ara? I darrere de la primera ve la segona: de veritat t'interessa la peripècia d'un príncep assetjat per les intrigues i la vilesa d'un poder que s'expressa així... de manera una mica massa retòrica, una mica massa rància, una mica massa viril? I no n'hi ha dues sense tres: no hauries d'elegir una altra obra que t'allunyara del perill de resultar tan poc original o massa ambiciós o inconscient?

 

FITXA TÈCNICA

Durada90 min.
Idiomacatalà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

català

ADREÇA

C/ Castillejos 179
08013 - Barcelona

Sala Versus Glòries
C/ Castillejos 179, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: 1 h. abans de començar l¿espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX