3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tindersticks · 21È FESTIVAL MIL·LENNI

Tindersticks · 21È FESTIVAL MIL·LENNI

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
18€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Nascuts a Londres en 1992, els tres membres fundadors de tindersticks (Stuart A. Staples, David Boulter i Neil Fraser) es van unir i van rejovenir a la fi de la dècada passada amb la incorporació de Donen Mckinna i Earl Harvin Jr.

Després de deu àlbums d'estudi i vuit bandes sonores per a la reconeguda directora Claire Denis, tindersticks continuen forçant els límits per a explorar noves textures i emocions en la seva música. Durant els últims 25 anys tindersticks han estat uns habituals de les millors sales de concerts d'Europa, així com convidats recentment a participar en els programes inaugurals de les filharmòniques de París i Hamburg. Sovint han col·laborat amb orquestres, tant com músics com vocalistes. Han gravat també duos amb artistes com Lhasa de Sela, Mary Margaret O'Hara i Isabellla Rossellini.

La seva música ha estat utilitzada en diverses instal·lacions d'art, així com en projectes de dansa i teatre, en espectacles de moda i en nombroses pel·lícules i produccions televisives. En 2014 van ser els comissionats encarregats de crear els paisatges orquestrals de la representació del poema «In Flanders Fields» en el museu WW1, de la ciutat belga de Ypres.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX