3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
All Those Food Market- Edició de Nadal
All Those Food Market- Edició de Nadal
All Those Food Market- Edició de Nadal
All Those Food Market- Edició de Nadal
All Those Food Market- Edició de Nadal

All Those Food Market- Edició de Nadal

  • Dissabte 30 de novembre i Diumenge 1 de desembre
  • Teatre Nacional de Catalunya - Barcelona
3€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

DISSABTE 30 DE NOVEMBRE I DIUMENGE 1 DE DESEMBRE VINE A GAUDIR DE L'EDICIÓ DE NADAL D'ALL THOSE FOOD MARKET.

Aquest Nadal serà molt fàcil trobar el regal perfecte entre els més de 150 projectes que formaran aquesta nova edició, mentre gaudeixes d'un ambient en el qual explorar les propostes de cuiners independents, projectes gastronòmics innovadors, productors i artesans locals.

Deliciosos formatges, embotits, dolços, melmelades, sofregits, mels i productes vegans o sense gluten solucionaran més d'un regal i amaniran més d'un menú. Entre les originals propostes que es podran trobar, destaquen: Kensho Sake, el primer sake elaborat localment amb arròs del Delta de l'Ebre, els formatges de cabra de Formatges l'Oliva, les conserves d'Encant Aran o els olis de Mas Montseny. A més, les fragàncies naturals de Bravanariz i les herbes aromàtiques de Blueyellow afegiran un dolç aroma a aquesta edició.

 
L'esperit nadalenc, present al llarg del mercat, es materialitzarà amb els ja clàssics panettones de Sabors, els torrons de Vallflorida i els carquinyolis d'Escalfet. Tampoc faltaran els atemporals gelats de Delacrem ni els dolços vegans de Wild Lulita.


A mesura que caminis pel mercat, podràs anar descobrint originals peces de parament i accessoris per a vestir i decorar la taula de manera única i artesanal. Els utensilis de Volto, els davantals Apron o els eco-embolcalls de Bee The Planet, seran un original detall per a algú especial. I mentrestant, acompanyat d'un got de vi calent d'Organic & Orgasmic, d'una copa d'algun dels vins naturals i biodinàmics seleccionats per Human Vins, d'un bon got de Kombutxa, del vermut d'El Bandarra o d'una  cervesa artesana, aniràs gaudint de l'ambient únic i familiar que caracteritza cada edició d'All Those.


Com ja és habitual, els projectes gastronòmics instal·laran les seves cuines als jardins del Teatre. La proposta de brasa de Gresca, la fusió mexicà-basca de Mextizo, els fumats de Rooftop Smokehouse, l'asiàtica de Casa Xica o els entrepans de   Caravan Made, tampoc faltaran en aquesta nova edició, amb la qual celebrarem el 5è aniversari d'aquest esdeveniment, que ja s'ha convertit en una cita ineludible per a aquesta ciutat.
Una altra de les grans propostes del festival serà la interessant oferta de tallers, entre els quals es troben el d'arepas amb Ïnta, el tast de cerveses amb Cyclic Beer, en la qual descobriràs el paper que tenen els bacteris, la fruita i els llevats silvestres en la creació d'aquesta beguda, el de varietats antigues de cebes amb Les Refardes o el de granola amb Health Studio en què podràs portar-te el teu pot de vidre d'All Those, ple d'un enèrgic esmorzar. A més aquesta edició també inclourà altres activitats gratuïtes per als més petits entorn de la gastronomia, amb la intenció de promoure una alimentació saludable.

Dissabte 30 de novembre i diumenge 01 de desembre de 2019 Dissabte: 11h ¿ 23h  Diumenge: 11h ¿ 20h

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Gastronomia

ADREÇA

Plaça de les Arts, 1
08013 - Barcelona

Teatre Nacional de Catalunya
Plaça de les Arts, 1, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX