3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Girl Ultra + Alvva + Fuego Squad

Girl Ultra + Alvva + Fuego Squad

  • Razzmatazz - Barcelona
16€
INVITACIÓ
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Girl Ultra és Nan de Miguel, una noia del sud de la Ciutat de Mèxic que des de nena es va sentir atreta pel R&B de Beyoncé i Erykah Badu.

Nan va decidir interpretar i compondre R&B amb l'ajuda de Wet Baes, qui li produïa els temes i la va presentar amb David Oranday, millor conegut en la indústria musical com Cheeks, o en el seu rol de DJ sota el nom Teen Flirt, i qui encapçala la disquera Finesse Records, creada en Monterrey en 2012 com una resposta creativa a tota aquesta ona de violència que va assotar al nord-est de Mèxic.

Cheeks va ser l'encarregat de suggerir-los una col·laboració i després de diversos temes junts, Nan i Jesse s'han convertit en els líders del R&B que es fa a Mèxic. L'escena independent de la música va rebre a Nan a penes fa un any, però la jove ja va aconseguir ser portaveu d'una campanya de Nike, presentar-se en el Festival NRMAL i ser una de les poques dones que apareixen en el cartell del pròxim Hellow Festival de Monterrey, encapçalat per Kendrick Lamar.

Hi ha tot un núvol de confiança i creativitat que embolica a Girl Ultra cada vegada que parla. La cantant mexicana de 21 anys està donant molta rellevància al R&B en espanyol i ho està aconseguint gràcies a la seva determinació.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Invitacions limitades

**Invitació individual sense consumició

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo