3/5
Sense recomanacions Interessa a  
19È ANIVERSARI RAZZMATAZZ: 808 State Full Live Show + Absolute. + Djohnston

19È ANIVERSARI RAZZMATAZZ: 808 State Full Live Show + Absolute. + Djohnston

  • Razzmatazz - Barcelona
16€
-30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

808 State, el projecte pioner de l'escena acid i techno anglesa amb una trajectòria de 30 anys a la seva esquena, torna amb un nou àlbum el pròxim 11 d'octubre amb dos EPs previs aquest estiu, del qual ja s'ha publicat el primer, Initial Granada Report.

Han passat 30 anys des que 808 State es convertissin en la llavor de l'escena electrònica de club d'UK. El seu immens llegat és ara redescobert per noves generacions, amb versions dels seus himnes clàssics com Pacific State, In Yer Face o Cubik, remodelats cada pocs anys, ja sigui per altres artistes internacionals (Bicep, 2manydjs) , orquestres clàssiques (Manchester Camerata) o projectes de tall més artístic (Acid Brass de Jeremy Deller).

808 State va liderar les llistes de música pop amb les produccions i col·laboracions més bizarras, però ho va fer com un dels primers grups orientats a l'àlbum de l'era rave. I aquí és on 808 State va deixar la seva marca amb àlbums que defineixen el gènere com Newbuild, 90 o Ex:El & Do Solaris. Aquests àlbums per als segells ZTT i Tommy Boy van tenir gires de la banda per tot el món, amb un xou en viu de gran reputació. Sempre pendents de l'evolució de la tecnologia, els seus recents directes en Moog Fest i Galaxiid l'any passat, van presentar nou material al costat del clàssic, amb un caràcter més orgànic i improvisador, a causa de la nova tecnologia musical portàtil i compatible amb els directes.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX