3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Què bigotis em passa?, La Martina va al cau, Oh No!

Llibres: Què bigotis em passa?, La Martina va al cau, Oh No!

  • Fins a exhaurir existències.
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM

DESCRIPCIÓ

Què bigotis em passa?

María Leach i Olga de Dios

Ja sigui alegria, tristor, por o sorpresa, calma, ràbia, fàstic o tendresa, és d'allò més natural fer una mica l'animal. Un conte per entendre que totes les emocions són bones, si les sabem identificar i gestionar. Descobreix-ho en aquest relat salvatgement tendre!

 

La Martina va al cau

Guillem Terribas

La Martina acaba de fer sis anys. Els seus pares l'han apuntat al cau, on cada dissabte es troba amb un grup de nens i nenes per fer diverses activitats. La primera sortida de cap de setmana serà tota una experiència per a la nena.

 

Oh No!

Alex Norris

'Oh no!' d'Alex Norris neix d'una webcomic en la qual l'il·lustrador retrata en forma de vinyetes tot tipus de decepcions: de les més petites i insignificants a les més trascendentals. Alex Norris recrea les situacions de manera directa i potent però sempre acompanyades d'un to còmic i senzill. Imatges on, de vegades, preval la ingenuïtat, convidant-nos a reflexionar i a preguntar-nos per vivències tan comunes que arriben a semblar absurdes. Les tires d'Alex Norris capturen la immediatesa de les xarxes socials, amb aquest eslògan que ja s'ha fet viral: Oh no! Aquest llibre reuneix les vinyetes més explosives de l'autor. Una col·lecció que va d'allò més divertit a allò més punyent. Un llibre ideal, tant pels que ja coneixien a aquesta bombolleta afligida, com pels que acaben d'arribar. Perquè tots nosaltres som, en realitat, la bombolleta que protagonitza aquestes vinyetes.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins a exhaurir existències.

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX