3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Tartuf
Tartuf
Tartuf
Tartuf
Tartuf
Tartuf

Tartuf

  • Teatre Eòlia - Barcelona
16€
12€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dijous 24 COL·LOQUI POSTFUNCIÓ amb la companyia.

 ***

Orgon és un ric burgès del qual la devoció i la beateria han esdevingut tan protagonistes sota la influència d'un estrany personatge trobat a l'església que diu ser un gentilhome provincià arruïnat. El seu enlluernament ha arribat fins a tal extrem; que, sense pensar-s'ho gens ni mica, l'ha acomodat a casa seva i li ha confiat `el control de tot'. Aquest acte d'obcecació i d'estultícia quasi li acabarà passant factura dins l'àmbit i equilibri familiars¿ Un deus ex machina d'última oportunitat el salvarà de morir cremat com un verm sense ambicions.

En aquest edició, i després d'haver posat en escena amb anterioritat, peces com El Cid de Corneille, Fedra de Racine i El Despit amorós de Molière, la companyia estrena dues comèdies, una originàriament el Set-Cents francès (1667) i l'altra, el Vuit-Cents italià (1751). Encetem el FEST(I)VERS 2019 amb el Tartuf, de Jean-Baptiste Poquelin (Molière) i el tanquem amb la peça Molière, de Carlo Goldoni. Ambdues peces van ser escrites pels seus autors en versos alexandrins (la de Goldoni, en versi martelliani, per ser més precisos.)

Edat recomanada: +12 anys.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJean-Baptiste Poquelin (Molière)
DireccióPere Sagristà-Ollé
Durada100 min.
IdiomaCatalà
Intèrprets:Montse Ribadellas (Senyora Pernelle)/ Lola Usón (Flipota)/ Sara Visac (Elmira)/ Núria Mercader (Marianna)/ Maria Colom (Dorina)/ Marc Pineda (Damís)/ Alfons Hernández (Cleant)/ Albert Roig (Orgon)/ Marc Marín (Valeri)/ Dídac Rodríguez (Tartuf)/ Albert Miró (Senyor Lleial)/ Joan Vall (Exempt)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

c/Bailèn, 23
08080 - Barcelona

Teatre Eòlia
c/Bailèn, 23, 08080 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Edat recomanada: +12 anys.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX