3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Ésdansa 2019
Festival Ésdansa 2019
Festival Ésdansa 2019

Festival Ésdansa 2019

  • Diversos Espais Girona
Des de 10€
50%
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

DESCRIPCIÓ

ÉSDANSA  és el festival de dansa d'arrel tradicional, amb aquest ÉS  en present d'indicatiu davant de dansa, i és que entenem la dansa d'arrel tradicional de present, per ser ballada i ser creada, avui.

Per ser ballada avui, desplegant un seguit de línies de programació amb la voluntat de provocar que es balli. Una gran part de la graella és formativa i participativa, on l'espectador deixa de ser precisament espectador i passa a ser ballador. D'aquesta voluntat neix l'Ésdansa'T, els tallers de dansa tradicional del festival, que aglutina tota la programació de formació tant per a nens com per a adults.

Com a motor creatiu avui, amb una altra gran part de la programació com a motor per a la creació i producció de noves propostes que parteixin de la tradició i del llenguatge de la dansa catalana d'arrel tradicional.

I és que Ésdansa balla, i convida a ballar, entorn dels 360º de la dansa d'arrel tradicional, des de les danses vives que es ballen a la plaça, passant pels treballs dels esbarts i els moviments amateurs, fins arribar al sector professional de la dansa que beu de la tradició i l'arrel tradicional per crear.

Aquest 2019, del 19 al 25 d'agost celebrarem la 37a edició del festival.

 

    

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Consulteu programació

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX