3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Danses del món (diumenge) · Festival Ésdansa

Danses del món (diumenge) · Festival Ésdansa

  • Recinte Ésdansa - Les Preses
12€
50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Danses del món és l'espai per gaudir de l'espectacle de gran format de la dansa d'arrel tradicional d'aquí i del món. Música, llum, faldilles que volen i ritmes d'arreu omplen l'escenari de cultura popular amb propostes artístiques de Tanzània, Corea del Sud, Equador i Catalunya.

Lumumba de Tanzània. Les danses de Tanzània no són un simple entreteniment, sinó que són a la vegada una forma d'expressar les emocions i també una manera per comunicar-se amb els avantpassats. La seva música presenta una barreja d'influències índies, àrabs i africanes. El ritme del tambor sempre va vestit amb la melodia de la marimba, les maraques i els silva o, altrament dit, banyes. Lumumba és una companyia que va ser creada el 1997 i treballa intensament per preservar i difondre la cultura popular de Tanzània.

Mija Kim de Corea del Sud. Les danses coreanes representen principalment dues grans temàtiques: la guerra, que des dels seus orígens els coreans han cregut necessària per protegir l'originalitat de la seva cultura, i l'amor sense límits a la naturalesa, on els sons dels tambors donen pas a la dolçor de les danses i dels vestits de seda. La companyia Mija Kim treballa i preserva les danses més arrelades i més tradicionals de Corea.

Somos Cultura Viva d'Equador. Somos Cultura Viva presenta un conjunt de músiques i danses de totes les regions del país, cadascuna amb les seves particularitats no només en les danses sinó que també pel seu vestuari. Les danses que presenten recullen les nombroses festes de l'Equador, moltes d'elles d'origen religiós, i també representen la vida dels mercats, els carnavals i els rituals pagans. Somos Cultura Viva va ser fundat el 2003 i ha representat al llarg d'aquests anys la cultura equatoriana de manera internacional.

Marboleny Escola i Marboleny Jove de Catalunya + Marbolets. Des de l'Espai de dansa d'arrel tradicional de les Preses 150 infants i joves aprenen tècnica i repertoris de dansa tradicionals. Amb ells recorrerem diverses danses de la geografia catalana. Comptaran amb l'acompanyament musical de Marbolets, una formació que comparteix escenari amb els balladors de Marboleny i que, buscant, l'equilibri tímbric de la seva sonoritat, aconsegueix un so tradicional contemporani.

Diumenge 25 d'agost, a les 20 h, Recinte Ésdansa. Preu amb avantatge TR3SC: 6€

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

Recinte Ésdansa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX