fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Presentació i tast de xocolates amb "Cacáhuatl"

Presentació i tast de xocolates amb "Cacáhuatl"

  • Dissabte 12 d'octubre | 18:00h
  • Museu de la Xocolata - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
EXHAURIT
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El proper 12 d'octubre a les 18h gaudeix de la paraula i les xocolates artesanes del poeta i pastisser Lluís Riera, que presentarà l'obra Cacahuátl. 51 dolços poemes de xocolata amarga.

Sobre el llibre:

"El que teniu entre les mans és un llibre que es menja a mesura que el vas llegint, i que amb una mica d'actitud us pot portar a organitzar vetllades molt plaents. Aquest és un llibre que aporta la filosofia de les sensacions viscudes i per viure, recreades amb passió i acolorides amb l'olor i la saliva que genera el maridatge de paraula i paladar" Extracte del pròleg de Josep Manel Busqueta.

Lluís Riera Callís, autor dels poemes, és pastisser de cinquena generació, especialitzat en xocolata. Políticament compromès, lletraferit poèticament, rapsode i escriptor. Treu el seu quart llibre, el primer amb editorial Pol·len.

Les fotografies són d'en Pol Vila i Ollé qui es dedica a la fotografia des d'abans dels 18 anys. Participa en el moviment artísticopolític (fotoprotesta), i es destaca per treballar l'obra fotogràfica com a conjunt d'imatges que supera la individualitat.

La dissenyadora d'aquest llibre és Mai-t Carbonell  investigadora experimental i crítica en estereotips i contradiccions. La seva proposta busca visibilitzar y trencar les normatives formes que el llenguatge pren en la comunicació. Conceptes, idees, sensacions, necessitat, lluita, aprenentatge, tenen múltiples sentits en aquest llibre i en el seu projecte.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 12 d'octubre, 18:00h

ADREÇA

Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona

Museu de la Xocolata
Carrer Comerç, 36, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
12
oct.
Presentació i tast de xocolates amb "Cacáhuatl"
18:00 h Museu de la Xocolata
Barcelona
Presentació i tast de xocolates amb "Cacáhuatl"
18:00 h Museu de la Xocolata - Barcelona

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX