fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Retrat de Shunkin, El regne de les dones i Records del futur

Llibres: Retrat de Shunkin, El regne de les dones i Records del futur

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

Retrat de Shunkin
Junichirô Tanizaki

En complir nou anys, la petita Shunkin, una nena rica i malcriada, es queda cega, per la qual cosa el futur esplendorós que li auguraven com a dama d'alta societat s'esfuma tot d'una. Com a reacció, es torna encara més capritxosa, i només permet que la serveixi un criat, en Sasuke, que es desviu per complaure-la. Tot i així, per a ella l'únic consol és la música, i en Sasuke, per sentir-s'hi més a prop, decideix aprendre a tocar el shamisen, l'instrument que ella domina. A partir d'aleshores la seva relació evolucionarà d'una manera imprevisible.

El regne de les dones
Anton Txèkhov

Amb només 26 anys, Anna Akímovna ha heretat una gran fàbrica que dona feina a milers de treballadors. Durant el dia de Nadal, mentre puja i baixa les escales de casa seva, reflexiona sobre el futur que l'espera, ara que difícilment trobarà marit, perquè no sent còmoda ni amb els del pis de dalt, a la part noble, on rep els membres de l'alta societat de la província, amb qui li toca alternar ara que és rica ¿però que sap que la menyspreen pel seu origen¿, ni amb el del pis de baix, els treballadors i les dones del poble ras, de qui se sent separada per la seva nova condició.

Records del futur
Siri Hustvedt

Siri Hustvedt es posa en la pell d'una escriptora ja gran que, esperonada per la trobada d'un quadern de notes antic, evoca els records del seu primer any a Nova York, el 1978, quan acabada d'arribar de Minnesota, sola i sense ni cinc, descobreix les múltiples possibilitats que li ofereix la ciutat. A més, les converses misterioses d'una veïna, la Lucy Brite, que la jove sent a través de la fina paret de l'apartament, l'intriguen. I com que cada cop són confessions més íntimes i sinistres s'obsedeix a descobrir la veritat de la dona que viu a la porta del costat. Construïda a partir de la reelaboració en el present del temps passat, Records del futur crea un diàleg entre dècades i s'expandeix en múltiples relats. A més de la misteriosa vida de la veïna, assistim sobretot al retrat d'una jove que troba el seu camí com a dona i com a escriptora, inscrita en un ambient elèctric, el Nova York de finals dels anys 70.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins a exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

COMPARTEIX