fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Una nit a l'òpera · Festival de Música de Sant Pere de Rodes

Una nit a l'òpera · Festival de Música de Sant Pere de Rodes

  • Dissabte 24 d'agost | 20:00h
  • Monestir de Sant Pere de Rodes - El Port de la Selva
22€
40%
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

INJEONG HWANG, soprano

Nascuda a Seoul, és diplomada per la Universitat "Ewha" l'any 2015. Guanyadora de diversos primers premis en concursos i del premi especial del concurs Teresa Bellòc el 2016, ha estat seleccionada com a jove artista de ¿Waltz & Dr. Mahn" a Corea. Es trasllada a Itàlia per a aprofundir en el coneixement cultural i de la llengua del propi repertori operístic. Ha estudiat al Civico Istituto Musicale "Lodovico Rocca" i el Conservatori "Giuseppe Verdi" de Milà, on s'ha diplomat. Ha actuat en nombroses produccions operístiques i en recitals, participant per exemple al prestigiós Alba Music Festival.

GIUSEPPE NOVA, flauta

Un dels flautistes més representatius d'Itàlia
de la seva generació, després de graduar-se a Itàlia i França (Conservatori de Lió), el 1982 és escollit flautista solista de l'Orquestra Simfònica de la RAI. Des de llavors, ha portat a terme una important carrera de concerts i classes magistrals a tot Europa, Estats Units, Àsia i Amèrica Llatina. Ha actuat en reconegudes sales de concerts, com la Suntory Hall de Tokyo, Seoul Art Center, Smetana Hall o Rudolfinum de Praga, entre moltes altres. Té nombrosos enregistraments discogràfics, radiofònics i televisius. Li ha estat concedit l'European Award for Artistic and Cultural Activities.

GIORGIO COSTA, piano

Graduat al Conservatori de Torí, ha assistit a classes magistrals amb Alberto Mozzati i Fausto Zadra a l'Escola Internacional de Piano a Lausana. Ha participat en gires per Europa, Àsia i Amèrica i ha actuat en festivals internacionals i en sales de concerts de primer nivell com el Gasteig de Munic o institucions culturals d'honor en ciutats com Stuttgart, Brussel·les, Lausanne o Berna. Ha esta elogiat per la crítica en nombroses ocasions: "Giorgio Costa, reconegut a Itàlia i Europa, s'ha confirmat com un artista autèntic, capaç d'entrar en sintonia amb els genis de la música, reproposant el llenguatge, amb les vibracions més sensibles de l'ànima. (Il Corriere di San Severo). Actualment exerceix com a docent al Conservatori Cantelli de Novara.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 24 d'agost, 20:00h

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere De Roda S/N
17489 - El Port de la Selva

Monestir de Sant Pere de Rodes
C/ Sant Pere De Roda S/N, 17489 El Port de la Selva

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
24
ag.
Una nit a l'òpera · Festival de Música de Sant Pere de Rodes
20:00 h Monestir de Sant Pere de Rodes
El Port De La Selva
Una nit a l'òpera · Festival de Música de Sant Pere de Rodes
20:00 h Monestir de Sant Pere de Rodes - El Port De La Selva

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX