fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Àer + Espero Meravelles · Dansàneu

Àer + Espero Meravelles · Dansàneu

  • Dissabte 29 de juny | 12:00h
  • Església de Santa Maria d'Àneu - Escalarre
Fins a 9€
GRATUÏT
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Reserva

DESCRIPCIÓ

Àer és una peça de dansa contemporània i música electrònica que replanteja la dansa tradicional popular del contrapàs amb la seva música des d'una mirada actual, personal i subjectiva entenent-la com a referent vivencial, estructural i social del moment. Donant molta importància a les circumstàncies socials del moment les replantegem i les analitzem extrapolant-les al moment actual. Àer reflexiona sobre l'origen i l'execució del contrapàs, d'origen religiós, de caràcter solemne i executat, originalment segons diuen alguns experts únicament per homes.
Àer planteja la religió amb la creença i/o confiança de la unitat de grup, des del desig a quelcom tangible, com la voluntat pren un paper protagonista pel treball persistent per aconseguir alguna cosa. Així el seu caràcter solemne, seriós es manté per construir una coreografia on el gènera perd importància per a ser ballat per homes i dones. Àer ha estat el projecte guanyador de la tercera edició del Premi Delfí Colomé.

Pel que fa a Espero meravelles, Mirna Vilasís i Xavi Múrcia són dos sabadellencs que es dediquen professionalment a la música des de l'any 1988. Dos artistes polivalents i polifacètics, però sobretot valents en tots sentits. Vocalistes d'àmplia trajectòria i d'un full de serveis on no hi falta de res. Més d'un quart de segle recorrent tots els pobles i ciutats del país, tot explorant, difonent i renovant la poesia i la música d'arrel catalana, ja sigui per separat sota el seu nom o junts, en qualsevol dels nombrosos projectes als quals han donat forma: Samfaina de Colors, Tralla, la Cobleta de la Selva¿ Espero meravelles és l'espectacle que la Mirna dedica a la poesia de la seva estimada i enyorada amiga, la poeta Montserrat Abelló, amb coreografies de David Martínez i l'esbart Sant Martí. Per a l'ocasió, l'esbart barceloní presentarà noves coreografies del projecte.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 29 de juny, 12:00h

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Unnamed Road, Esterri d'Àneu, 25588 Lleida
25588 - Escalarre

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
29
juny
Àer + Espero Meravelles · Dansàneu
12:00 h Església de Santa Maria d'Àneu
Escalarre
Àer + Espero Meravelles · Dansàneu
12:00 h Església de Santa Maria d'Àneu - Escalarre

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX