3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Gastro Week by Abadal

Gastro Week by Abadal

  • Diversos Espais Barcelona - Barcelona
Des de 22 €
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Arriba la II Edició de la Gastro Week by Abadal!

Gaudeix durant 4 dies dels menús gastronòmics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal. Després de l'èxit de la primera edició, torna la Gastro Week by Abadal, una iniciativa gastronòmica que tindrà lloc del 27 al 30 de juny de 2019, per la qual varis restaurants de Barcelona i rodalies oferiran uns menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal.

Perquè el maridatge dels productes de la terra és un art!

MOLT IMPORTANT: Un cop adquirida l'activitat, és imprescindible que contacteu amb el restaurant per informar-los del dia de la reserva, l'hora i el número de persones. A continuació podreu consultar les dades de contacte, els horaris i els menús de cada restaurant. Vigileu, no tots els restaurants ofereixen dinar i sopar durant tota la Gastro Week.

 RESTAURANTS PARTICIPANTS

Arrosseria Xàtiva Sant Antoni (Barcelona)
Contacte: C/Muntaner, 6. Tel 934 195 897.
Disponibilitat Gastro Week: dinar (dia 27 juny) i sopar (dies 28, 29 i 30 juny).

> PRIMERS (un plat a escollir):
    - Amanida de tomàquet kumato pelat amb encenalls de moixama i picada d'all negre
    - Musclos i cloïsses marinera
    - Anelles de calamar en fregit malagueny amb farina de cigrons i romesco
> SEGONS (un plat a escollir):
    - Peix del dia en suquet amb escamarlans i musclos
    - Entrecotte de vedella "Eco" amb bolets de temporada i cremós de patata
    - Arròs melós de cua de Bou
> POSTRES (un plat a escollir):
    - Pastís "Xativa" de xocolata i compota casolana de maduixes
    - Crema catalana recepta tradicional
> BEGUDES: Abadal Picapoll o Abadal Franc, aigua, cafès

Babula Bar 1937 (Barcelona)
Contacte: Carrer de Pau Claris, 139. Tel 933 826 096.
Disponibilitat: dinar i sopar (dies 27, 28 i 29 de juny).

> Menú Picapoll
   - White negroni Picapoll
   - Ostra amb michelada
   - Olives casolanes farcides d'anxova
   - Foie mi cuit amb vainilla i melmelada de l'àvia
   - Copa de vi blanc Abadal Picapoll
   - Salmó fresc marinat 30h amb vinagreta de mostassa dolça fumada
   - Bao burger de gamba i caçó
   - Cocktail dry poll
   - Steak tartar a la italiana
   - Dumpling de cua de vedella
   - Happy endings
   - Sweet cocktail Picapoll
   - Kinder Sorpresa Trompe-l'œil


Ca l'Arqué (Badalona)
Contacte: C/ d'Arnús, 87-89. Tel 934 641 222.
Disponibilitat: dinar (dies 27, 28, 29 i 30 de juny) i sopar (dies 27, 28 i 29 de juny).

> Amanida de cireres i formatge fresc
   - Copa d' Abadal Rosat
> Tàrtar de salmó i alvocat
   - Copa d' Abadal Picapoll
> Bacallà amb mel, ceba confitada I taronja
   - Copa d' Abadal Crianza
> Melós de vedella amb la seva salsa
   - Copa d' Abadal 3.9 Vi de Finca
> Pastís de formatge
> Aigües i cafè


Els Pescadors (Barcelona)

Contacte: Plaça de Prim, 1. Tel 932 252 018.
Disponibilitat: dinar (27 i 28 de juny) i sopar (27, 28, 29 i 30 de juny).

> Abadal Picapoll harmonitzat amb:
   - "Salmorejo" Cordovès amb ou dur, ecològic, i pernil 100% ibéric de gla
   - Musclos del Delta de l'Ebre amb vi blanc de la Terra Alta
> Abadal Nuat harmonitzat amb:
   - Arròs cremós de bacallà amb pebrots del piquillo
   - Cassoleta de lluerna a l'all cremat o lluç de Cudillero al forn segons mercat
> Abadal Mandó harmonitzat amb:
   - Tira de costella de porc Ral a la brasa amb verdures ecològiques
> Núvol de llimona amb un toc de llima, rusc de xocolata Varlhona i mel de romaní
> Pa i aigua

Mesón (Viladecans)
Contacte: Avinguda de Can Batllori, 2. Tel 936 592 831.
Disponibilitat: només sopar (dies 27, 28, 29 i 30 de juny).

> Menú Del huerto a la cocina (especies y experiencias)
   - Trio de portobellos rellenos al estilo mar y montaña con huevito de codorniz a caballo y crujiente de cebolla Santa Rita
   - Milhojas de berenjena de Almagro con calabacín, tomate y rulo de cabra con su brunoise salteada al pesto de albahaca fresca
   - Risotto de arroz arbóreo con pato confitado, aroma de Oporto y nube de parmesano

> Menú Cositas del mar, de la barca a la mesa
   - Bacalao confitado a baja temperatura con crema de ceps y fazzoletto de migas de pastor con sobrasada ibérica y hilos de miel
   - Dúo de tataki de salmón y atún macerado en Soja y jengibre con espagettis de mango, chutney de tomate y guacamole

> Menú De campo y otras historias
   - Lagarto ibérico a la brasa con salsa perigueux y patata trufada al caramelo
   - Pierna de cordero al horno al estilo Segoviano, aroma de romero con patata panadera y cebolla de Figueras
> Menú Las cosas que nos hacen disfrutar
   - Carpaccio de frutas con quenelle de vainilla y hilo de frutos del bosque
   - Mini isla de helado de turrón con crema quemada con azúcar de caña y salsa fondant
   - Couland de chocolate con lágrima de crema de bayleys y helado de stracciatella
> Café incluido
> Copa de Abadal Picapoll y copa de Abadal Crianza


NOW Not Only Wine (Barcelona)

Contacte: C/ Hercegovina, 28. Tel 931 892 878.
Disponibilitat: dinar i sopar (dies 27, 28, 29 i 30 de juny).

> Menú maridatge
   - Tàrtar de tomàquet i alvocat amb copa d'Abadal Picapoll
   - Garrí a baixa temperatura i puré de moniato amb Abadal 5 Merlot
   - Trufes de xocolata amb Abadal Franc


ON Sushi (Barcelona)
Contacte: C/ del Rosselló, 154. Tel 934 511 847.
Disponibilitat: dinar i sopar (dies 27, 28 i 29 de juny).

> PRIMERS (un plat a escollir):
   - Maguro-shake tartar (tàrtar de tonyina i salmó)
   - Ebi no tenpura (tempura de llagostins)
   - Yakiniku y yakitori (broquetes de vedella amb espàrrecs de marge i broquetes de pollastre amb ceba
)
> SEGONS (un plat a escollir) + 1 ampolla d'Abadal Picapoll:
   - Combinat sushi i maki (4 peces de sushi y 4 peces de califòrnia miso maki)
   - Tempura-unagi uramaki (rotllo de tempura de llagostins amb làmines d'anguila i salsa)
   - Hot maki (rotllo de salmó tempuritzat cobert de tàrtar de salmó, ous de peix volador amb un toc dolç i picant)

> POSTRES (un plat a escollir):
   - Cheesecake (casolà)
   - Tiramisú (casolà)
   - Mochi (maduixa, te verd, trufa, xocolata blanca o llet merengada)
   - Gelat (te verd, mongetes japoneses, iogurt búlgar amb groselles, vainilla, xocolata negra)

> Cafè, te o infusió


Terra Ca La Nuri (Barcelona)
Contacte: C/Consell de Cent, 377. Tel 932 155 523.
Disponibilitat: dinar i sopar (dies 27, 28, 29 i 30 de juny).

> APERITIU
   - Albergínia fregida amb mel de canya i ratlladura de llima
> ENTRANT (amb Abadal Blanc)
   - "Ajoblanco" amb préssec en textures i marialluïsa
> PLAT PRINCIPAL (amb Abadal Franc)
   - Arròs melós de secret ibèric amb botifarra y espàrrecs
> POSTRE (amb Moscatell El Prior)
   - Coca de crema amb gelat de vainilla


El Racó d'en Cesc (Barcelona)
Contacte: C/Diputació, 201. Tel 934 532 352 | 934 516 002.
Disponibilitat: dinar i sopar (dies 27, 28 i 29 de juny).

> Amanida de tomàquet ecològic amb bacallà, kalamata i gelat de gaspatxo
> Fideua de calamars amb all i oli de safrà
> Lluç escabetx de musclos, coriandre i salicorn
> Mogote ibèric amb crema de celerí, coriandre i ceba adobada
> Escuma de crema catalana amb gelat de caramel
> Abadal Picapoll

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Gastronomia

ADREÇA

Diversos espais Barcelona
08033 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Un cop feta la reserva, caldrà trucar al restaurant per concretar dia, hora i número de persones.

Ca l'Arqué (Badalona) - C/ d'Arnús, 87-89 | 93 464 12 22
Els Pescadors (Barcelona) - Plaça de Prim, 1 | 932 252 018
L'Arrosseria Xàtiva Sant Antoni (Barcelona) - C/ Muntaner, 6 | Tel 934 195 897
NOW Not Only Wine (Barcelona) - C/ Hercegovina, 28 | 93 189 28 78
ON Sushi (Barcelona) - C/ Rosselló, 154 | 93 451 18 47
Racó d'en Cesc (Barcelona) - C/ Diputació, 201 | 93 453 23 52
Terra Ca La Nuri (Barcelona) - C/ Consell de Cent, 377 | 93 215 55 23
Babula Bar 1937 (Barcelona) - C/ Pau Claris, 139 | 933 82 60 96
Mesón (Viladecans) - Avinguda de Can Batllori, 2 | 936 59 28 31

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX