3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Canción dulce y amarga del hombre sin abuelos y la hija robada...

Canción dulce y amarga del hombre sin abuelos y la hija robada...

  • Tantarantana - Barcelona
21€
14€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Una dona robada en néixer que cerca a la seva mare en el programa de televisió Cámbiame. Un home sense avis la vol convèncer de tenir un fill junts. Un feixista taral·leja la cançó del Mercadona. La maternitat i la rabia. Serà el gen vermell que tant va buscar Vallejo Nájera la capacitat de l'ésser humà per sentir i exercir la bondat? Serà la seva disfressa la ràbia?

Paradiso 99 és una companyia formada a Barcelona a principis del 2016. Des dels inicis s'ha caracteritzat per realitzar una proposta dramàtica singular i alternativa. Els seus projectes sempre parteixen ¿i respecten¿ el text com a base de la creació dramàtica, però, de la mateixa manera, aprofundeixen en gran manera en eines expressives diverses. Aborden aspectes de llenguatge corporal i el moviment, però també fan incursions en el llenguatge poètic, i utilitzen la història i la política com a elements de recerca i reflexió. Una Història, en majúscules, que ha de servir per entendre el passat, i també per explicar el present, però, sobretot, per explorar i reflexionar sobre el sentit últim de la nostra contemporaneïtat. La recerca constant també els ha permès aprendre, créixer i millorar en la seva capacitat creativa, en una recerca contínua de noves formes d'expressió i d'enteniment amb el públic. Amb Canción dulce¿ inauguren la seva residència de tres anys a El Cicló.

Una producció de Paradiso 99 amb el suport del Teatre Tantarantana. Canción dulce y amarga del hombre sin abuelos y la hija robada que quiere encontrar a su madre en el ¿Cámbiame" forma part d'El Cicló (Cicle de Companyies Independents en Residència) programa artístic de creació i residències del Teatre Tantarantana.

FITXA TÈCNICA

AutoriaParadiso 99
Idiomacatalà
Intèrprets:Paradiso 99

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

C. Les Flors, 22
08038 - Barcelona

Tantarantana
C. Les Flors, 22, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX