3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Salva Soler: Directo! Terrat de Vins · Terrats en cultura

Salva Soler: Directo! Terrat de Vins · Terrats en cultura

  • Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
18€
15€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Poesia i tast de vins a càrrec de DO Catalunya
Barri de l'Eixample

Hem trobat la millor manera de maridar vins, poesia i ciutat! El poeta interdisciplinari Salva Soler, un dels més grans exponents de la poesia escènica i l'spoken word a nivell internacional (els reconeixements l'avalen: campió d'Espanya i medalla de bronze en la Copa del Món de Poetry Slam 2015), presenta un espectacle poètic/teatral sense etiquetes, on els poemes cobren vida i es transformen, d'una banda, en històries sensibles, carregades de sinceritat, energia i emoció, i de l'altra, en peces còmiques, jocs de paraules i fins i tot, peces d'improvisació amb el públic.

Acompanyat dalt del terrat per la pianista Andrea Porcar, maridarem aquestes paraules amb una selecció vins de Denominació d'Origen Catalunya pensada per a l'ocasió, de la mà de l'enòloga Clara Dalmau. Anirem combinant vi i poesia combinant-se en un capvespre que, com poden donar fe els espectadors dels Terrats de Vi, serà inoblidable.

Salva Soler ens presenta el seu espectacle més personal, després de gairebé quinze anys de carrera artística, en els quals ha alternat el teatre, la música i la televisió fins a centrar-se gairebé exclusivament des de fa sis anys en la poesia oral. Ha actuat i realitzat tallers de poesia escènica en 12 països (Estats Units, Bèlgica, Mèxic, Anglaterra, Brasil, França, Itàlia, Canadà, Holanda, Estònia, República Txeca, Portugal i per tota Espanya) i en espais tan diversos com el Parlament Europeu de Brusel·les o el Festival FLUPP de Rio de Janeiro.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Poeta: Salva Soler / Pianista: Andrea Porcar

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Consulteu programació
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX