3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Passions musicals de Viena: Orquestra de Cambra Johann Strauss · Festival Internacional de Música de s'Agaró

Passions musicals de Viena: Orquestra de Cambra Johann Strauss · Festival Internacional de Música de s'Agaró

  • Església de S'Agaró - S'agaro
24 €
21 €
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Els músics de l'Orquestra de Cambra Johann Strauss provenen de diferents orquestres simfòniques d'Europa, principalment de França, Espanya i Alemanya. Alguns dels músics treballen per exemple, en l'Orchestre de Paris, Orquestres de Sevilla i Barcelona, alguns també treballen al Divan Orquestra amb Daniel Barenboim. Han actuat a Alemanya, Polònia, Holanda, França, Espanya, Corea del Sud i els Estats Units. Han treballat amb directors i solistes de renom internacional com ara D. Barenboim, M. Maisky, Shlo-mo Mintz, T. Bugaj, I. Fischer, H. Sohm, A. Gilbert, etc. Cada any també es porta a terme un programa de valsos i danses de la família Strauss, tocant les principals obres de Strauss.

L'Orquestra aconsegueix transmetre la màgia de la música al públic en un alt nivell artístic. Mai falten les més destacades obres com el ¿Vals de l'Emperador i El Bell Danubi Blau" unes de les peces més populars de la música clàssica a tot el món. La música de Johann Strauss té un esperit jove i sempre festiu. Els seus Valsos i polques són un exemple d'una genialitat molt similar a la genialitat del jove Mozart. també per això l'orquestra combina la música de Strauss amb obres importants de Mozart i altres compositors de Viena. La popularitat de la música de Strauss es deu també a la popularitat del concert d'Any Nou de Viena, vist per milions de persones. Però a Àustria, com en qualsevol altre país europeu, la música de Johann Strauss avui dia també és molt atractiva pels Festivals d'estiu. Johann Strauss pertany als més destacats compositors vienesos com Haydn, Schubert, Beethoven o Mahler. Però el Vals Vienès de Johann Strauss va ser considerat com una música molt sensual per a la seducció, un escàndol en la seva època per a molts conservadors, a Viena.

PROGRAMA

I Part

W. A. Mozart (1756-1791) Simfonia No. 40 K 550 en sol menor

F. Kreisler (1875-1962) Praeludium i Allegro (violí i orquestra); Variacions sobre un tema de Corelli (violí i orquestra)

V. Monti (1868-1922) Czardas (violí i orquestra)

II Part

J. Strauss (1825-1899) Eljen a Magyar, Polca ràpida op. 332; Vals Vino, Mujeres y Canto op. 333

E. Strauss (1835-1916) Polka Bahn Frei (Abran paso) op. 45

J. Strauss (1835-1916) Vals de l'Emperador (Kaiserwalzer) op. 437; Polka Tritsch Tratsch op. 214; Vals El Danubi Blau (Donauwalzer) op. 314

FITXA TÈCNICA

DireccióHorst Sohm
Intèrprets:

Johann Strauss Chamber Orchestra i Johanna Röhrig

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Església de Sagaró
17248 - S'agaro

Església de S'Agaró
Església de Sagaró, 17248 S'agaro

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX