3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Les més cèlebres romances russes · Festival Internacional de Música de s'Agaró

Les més cèlebres romances russes · Festival Internacional de Música de s'Agaró

  • Església de S'Agaró - S'agaro
21 €
18 €
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

P. I. Txaikovski, un dels més brillants i extraordinaris compositors russos, va delectar amb la seva música les audiències russa i europea a finals del segle XIX. S. Rachmaninov, de qui P. I. Txaikovski va apreciar immediatament les seves grans dots de pianista i meravellós talent de compositor, d'alguna manera va continuar l'obra del seu gran predecessor ressaltant l'esperit musical rus i elevant la Romança a un nou nivell artístic.

Timur Urmancheyev

Timur Urmancheyev, graduat al Conservatori d'Almaty es va perfeccionar al conservatori Txaikovski de Moscou. És artista honorífc de la República del Kazakhstan. El seu ampli repertori abasta des de música barroca fns a composicions de jazz modern. La música folklòrica kazakha i la música clàssica russa ocupen un lloc important en la seva activitat artística.

Azamat Zheltirguzov

Baríton Artista Emèrit del Kazakhstan, Azamat Zheltirguzov és una de les veus més belles de l'univers artístic de Kazakhstan i Europa. Guanyador de 20 concursos internacionals es consagra a la música de cambra. Apreciat especialment pel públic i la crítica musical per la profunditat de la seva veu i la commovedora interpretació de les romances russes.

PROGRAMA

P. I. Tchaikovsky (1840-1893) Abro la ventana Text: K. Romanov; Era a principios de la primavera Text: A. K. Tolstoy; Bosques, les bendigo Text: A. K. Tolstoy; Quisiera en una palabra Text: L. Mey; Canción de cuna Text: L. Mey; Serenata (Oh, niña...) Text: K. Romanov; En el medio del ruidoso baile Text: A. K. Tolstoy; El sol se fue Text: D. Radgauz; ¿Es que es el día que reina? Text: A. N. Apuhti

S. Rachmaninov (1873-1943) op. 8 Niña, sois linda como una flor Text: G. Geine, traducció A. N. Pleshieev; op. 4, En el silencio de la noche misteriosa Text: A. A. Fet; op. 4, No cantes ante mi, hermosa Text: A. S. Pushkin; op. 8, El sueño Text: G. Geine traducció A. N. Pleshieev; op. 34, No puede ser Text: A. N. Maiikov; op. 21, Melodía Text: S. Y. Nodson; op. 14, Te espero Text: M. A. Davidovoii; op. 21, Como me duele Text: G. A. Galina; op. 4, Te ruego, no te vayas Text: D. S. Merezhkovskyi; op. 14, Yo fui de ella Text: A. V. Koltsov; op. 14, Aguas primaverales Text: F. I. Tiutchev

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Azamat Zheltirguzov i Timur Urmancheyev

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Església de Sagaró
17248 - S'agaro

Església de S'Agaró
Església de Sagaró, 17248 S'agaro

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX