3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Nova temporada Teatre-Auditori de Sant Cugat

Nova temporada Teatre-Auditori de Sant Cugat

  • Diverses dates
  • Teatre-Auditori Sant Cugat - Sant Cugat del Vallès
diversos
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Andrea Motis, David Guapo i Sau 30, Lizz Wright i Sweet California són algunes de les propostes de la propera temporada.

Amb el TR3SC, gaudeix de preu reduït en els següents espectacles:

David Guapo - 12 d'octubre a les 21h

Una aposta segura on l'humor, la música i la improvisació es barregen en un espectacle, divertit i sorprenent!" David Guapo és segurament un dels millors humoristes i amb més projecció que tenim, i un excel·lent exemple del moment dolç que està vivint l'art de l'humor. Això és gràcies, en gran part, a segells com Paramount Comedy i programes com el Club de la Comedia que són un aparador i un impuls per a monologuistes sense complexos.

Andrea Motis - 19 d'octubre a les 21h

Guitar Storm inaugura la 51 edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, amb una proposta amb la qual Motis vol reivindicar la figura de tres grans guitarristes contemporanis: l'argentí establert a Xile Federico Dannemann, l'italià resident a Nova York Pasquale Grasso i el català Josep Traver.

Lizz Wright - 3 de novembre a les 19h

Lizz Wright, una de les veus més extraordinàries del jazz modern, de jazz vocal exquisit amb vernissatge soul i arrels al gospel. Cantant de calidesa desbordant amb unes arrels ben plantades en la tradició espiritual dels afroamericans, Wright ¿protagonista, l'any 2016, de l'últim concert que Prince va veure abans de morir¿ ens presenta les cançons que integren el seu disc número sis: Grace. Un retorn conceptual a Geòrgia i la resta del Deep South dels Estats Units que posa al descobert les arrels de la cantant (el seu pare és predicador i la mare cantant de gospel) a la vegada que la seva reconeguda punteria a l'hora de versionar Bob Dylan (Every Grain of Sand), Allen Toussaint (Southern Nights), Nina Simone (Seems I'm Never Tired Lovin' You) i Ray Charles (What Would I Do Without You). Segona i última cita a Sant Cugat del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. No l'oblidareu.

Sweet California - 16 de novembre a les 21h

El fenomen juvenil del moment que farà ballar el públic més jove. Sweet California, la girlband amb més èxit de l'Estat, arriba, per primera vegada al Teatre-Auditori per presentar el seu nou treball. Origen és el seu quart disc d'estudi, composat entre Madrid, Miami i Lisboa, un treball eminentment pop amb diferents matisos com l'afro i urbà entre altres; amb una temàtica positiva i a favor de la llibertat per decidir i viure d'acord amb el que cadascú creu, Origen és un disc que enalteix l'amor i el respecte per un mateix. El grup ha rebut nombroses nominacions i premis, són disc d'or i platí i els seus videoclips compten amb més de 120 milions de visualitzacions. T'ho perdràs?

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Pl. del Centre Cultural, s/n
08195 - Sant Cugat del Vallès

Teatre-Auditori Sant Cugat
Pl. del Centre Cultural, s/n, 08195 Sant Cugat del Vallès

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Diverses dates

Horari Taquilles: Dues hores abans de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX