3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ruta literària: "Blanquerna (1948-2018)" amb Josep Gallifa

Ruta literària: "Blanquerna (1948-2018)" amb Josep Gallifa

  • Punt de trobada: Jardins de la Tamarita - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Descobreix els orígens de la Blanquerna a partir de dos espais molt singulars: l'edifici situat al Parc de la Tamarita i l'Aula del Segle XXI al Carrer del Císter amb l'autor Josep Gallifa.

Sobre el llibre:

Blanquerna és actualment una fundació de la diòcesi de Barcelona que integra tres facultats universitàries. Aquest treball estudia l'evolució històrica de Blanquerna i les seves aportacions a la pedagogia universitària. Recull les diferents etapes que va viure la institució d'acord amb cada moment social, educatiu, eclesiàstic i universitari que són molt diferenciats. S'estudia com en cada època es van afrontar els reptes del moment i se'n presenten els diversos actors i principals realitzacions. El resultat ha estat l'evolució d'una institució molt singular en la seva pedagogia universitària, institució que ha complert 70 anys. Aquest llibre tracta dels orígens i de l'evolució de Blanquerna, que va iniciar el seu camí com a escola diocesana de formació de mestres el 1948, va integrar diferents ordes religiosos i va esdevenir institució fundadora de la Universitat Ramon Llull.

Sobre l'autor:

El Dr. Josep Gallifa és Llicenciat en Matemàtiques (1983) i en Filosofia i Ciències de l'Educació (1986). És professor de Blanquerna (1986), Catedràtic de la URL (1995), Cap de Departament i Investigador Principal de grup de recerca. Va ser Cap d'Estudis (1988) i Director de l'Escola de Mestres Blanquerna (1995), primer Degà de la FPCEE Blanquerna (1991), primer Secretari General de la URL (1991) i Vicerector en diferents períodes. Ha publicat dins les seves especialitats (l'Educació Superior i l'Educació Integral) més de 40 articles en revistes científiques, 22 llibres o capítols de llibre i ha dirigit 20 tesis doctorals. Té quatre sexennis de recerca. Va ser Becari "Eisenhower" i va rebre el reconeixement com a "Primer Graduat de Blanquerna" (1993) i la "Medalla d'Or" de la Universitat Ramon Llull (2007).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Rutes literàries

ADREÇA

Passeig de Sant Gervasi, 47
08022 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX