3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
DocsBarcelona 2019
DocsBarcelona 2019
DocsBarcelona 2019
DocsBarcelona 2019
DocsBarcelona 2019
DocsBarcelona 2019
DocsBarcelona 2019
DocsBarcelona 2019

DocsBarcelona 2019

  • Del 15 al 25 de maig
  • Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
9-7€
REDUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona celebra la seva 22na edició del 15 al 25 de maig, oferint una selecció de les millors pel·lícules documentals del panorama internacional.

La Secció Oficial inclourà més de 30 títols a competició, distribuïts en tres seccions: Panorama, una selecció dels documentals més recents i rellevants de l'escena internacional, Latitud DocsBarcelona, reservada a produccions d'Espanya, Portugal i Amèrica Llatina, i What The Doc!, la finestra pels títols més arriscats i innovadors.

Aquest any DocsBarcelona inaugura amb l'estrena a l'Estat de l'última pel·lícula de Victor Kossakovsky, Aquarela, que proposa un viatge per la bellesa transformadora i la força omnipotent de l'aigua i a qui tindrem l'oportunitat d'escoltar en una MasterClass que impartirà dins el marc del festival. A banda, es podran veure les propostes més recents dins del panorama nacional i internacional, com la multi premiada Putin's Witnesses, el documental que ens mostra la cara més oculta de Putin i del seu entorn, Honeyland, premi al millor documental en la passada edició del Festival Sundance o Los Reyes, on els protagonistes son uns simpàtics gossos de carrer que han fet del skatepark més gran de Xile la seva llar.

Gràcies al compromís dels documentalistes, el festival s'aproparà als conflictes de Síria, la Guerra de Iugoslàvia, el colonialisme africà o a Palestina. Amb esperit crític, reflexiu i valent, directors i directores de pel·lícules com Cold Case Hammarskjöld, Avec un sourire, la revolution, Privacy of Wounds, Me llamo Violeta o Push, ens fan reflexionar sobre els rols i les lluites de les dones al món, el procés d'autodeterminació a Catalunya i els presos polítics, la societat contemporània i la diversitat de gènere, el problema de l'habitatge arreu del món, la llibertat d'expressió i la memòria històrica, esdevenint testimonis valents dels nostres temps.

La programació es completa amb títols destacats de dones directores, que enguany representen un 60% del festival. Tots ells exploren personatges femenins excepcionals, protagonistes lluitadores, activistes i úniques com les que descobrim a In Search, I Had a Dream, Lapü i What Whalaa Wants. L'art també hi serà present amb Botero, un retrat intimista del reconegut artista colombià, i Nijole, sobre la peculiar relació entre l'artista Nijole Sivickas, de 90 anys, i el seu fill, el polític colombià Antanas Mockus. La divertida i sorprenent història sobre uns tomàquets sensibles a la música de Wagner que ens proposa When Tomatoes Met Wagner, ens revela el secret de l'èxit d'un petit poble grec, que s'ha convertit en exportador de les més saboroses conserves de tomàquets.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Cinema    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

ADREÇA

Consulteu programació
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 15 al 25 de maig

Horari: Consulta la programació

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX