fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Vintage, Freddie Mercury i Com es fan les pel·lícules

Llibres: Vintage, Freddie Mercury i Com es fan les pel·lícules

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA
DE DL A DJ
DE 10 A 18H I
DV DE 10 A 14H AL
902 33 90 33
O ESCRIU A
info@tresc.cat

DESCRIPCIÓ

Vintage

Grégoire Herver

Un jove músic que busca la mítica Moderne de Gibson -Sant Grial de les guitarres vintage- descobreix el passat misteriós d'un dels pioners maleïts del rock 'n' roll... Thomas Dupré, guitarrista i periodista freelance, es troba immers en una palpitant investigació que el portarà a un curiós viatge al voltant del mundo en la recerca d'una fabulosa guitarra dels anys cinquanta. Dels carrers de París a la vora del llac Ness, de Sydney a la ruta del blues, un road-trip palpitant i ple d'humor que, a través d'assassinats i persecucions, es remunta als orígens culturals, artístics i tècnics del rock.

 

Freddie Mercury

Luca Garrò

Artista polifacètic i experimentador indòmit, Freddie Mercury ha estat un dels grans intèrprets de la història del rock. Juntament amb Queen, va donar vida a una barreja molt original de diferents gèneres, que plegats van formar quelcom insòlit a la història de la música. Els Queen han venut milers de discos i s'han convertit en el grup que ha generat més col·leccionistes de tots els temps, per sobre dels Beatles i dels Stones. Aquest llibre analitza de manera puntual i apassionada els moments crucials de la vida de Freddie, des de la seva exòtica infància entre Zanzíbar i la Índia, fins a desembarcar al Regne Unit on aconseguirà fama i glòria eternes. Des de la trobada amb els seus companys Brian May i Roger Taylor y la formació de Queen, a l'èxit planetari amb la creació de Bohemian Rhapsody.

 

Com es fan les pel·lícules

Sidney Lumet

Què pot fer que un director esculli un guió, mentre en rebutja molts d'altres? Com es pot mantenir l'estat d'ànim d'un actor o una actriu que ha repetit una escena dramàtica més d'una vintena de vegades? Com es prepara una escena exterior amb un centenar d'extres i diversos vehicles que topen al mig de la ciutat? Què pot fer un director per acontentar els productors sense perjudicar la pel·lícula?

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins a exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX