fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: La revolta de Santa Jordina, Magokoro i Els colors de l'incendi

Llibres: La revolta de Santa Jordina, Magokoro i Els colors de l'incendi

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

La revolta de Santa Jordina
David Fernàndez i Lyona.

Un llibre il·lustrat a tot color que reinterpreta i actualitza la llegenda de Sant Jordi Una Jordina republicana, feminista i empoderada mobilitzarà tot un poble contra el rei tirà i el Drac Mercat. Pensat per arribar tant als adults, als més joves com als menuts de les famílies, els textos de David Fernàndez i les il·lustracions de Lyona adapten la història que dona sentit a la Diada del llibre i la rosa als temps que vivim.

Magokoro
Flavia Company i Navau

Haru ha guardat una carta sense obrir durant tota la seva vida. Ara és el moment de saber què hi ha escrit."Tens alguna cosa més per dir-li al teu fill, o germà, o amic, o pare, o qui sigui?"La vida d'Osamu, mestre cal·lígraf, va transcórrer escrivint cartes d'altres. Ell només va escriure una carta personal: per a la seva filla Haru. Una carta que ella va guardar sense obrir. No necessitava llegir-la. Ell no la va escriure perquè ella la llegís.Un magnífic exercici de transmissió del més gran dels sentiments: l'amor.

Els colors de l'incendi
Pierre Lemaitre

Febrer de 1927. Tot París assisteix al funeral de Marcel Péricourt. La seva filla Madeleine ha de prendre possessió de l'imperi financer del qual és hereva, però el destí li reserva altres plans. El petit Paul, el seu fill, amb un gest inesperat i tràgic, situarà Madeleine en el camí de la ruïna i l'enfonsament. En una Europa falsament confiada, on es veuen sorgir els colors de l'incendi que la recorrerà durant els anys 30, Madeleine respondrà amb coratge i venjativament davant dels motius i els homes responsables de la seva caiguda. En Els colors de l'incendi ens retrobem amb l'enorme talent narratiu de l'autor d'Ens veurem allà dalt. De fet, Pierre Lemaitre recupera aquí una part dels personatges de la novel·la guanyadora del Premi Goncourt, que va esdevenir un fenomen internacional i ha estat adaptada al cinema, per continuar el seu relat inoblidable sobre la història europea.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins a exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

COMPARTEIX