3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Història del soldat - Ferran Carvajal

Història del soldat - Ferran Carvajal

  • L'Auditori - Barcelona
20€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Història del soldat és una música escènica que Igor Stravinski va crear a partir d'un text de Charles Ferdinand Ramuz. L'obra la va concebre el 1917, durant el seu exili a Suïssa durant la Gran Guerra. Posterior als grans ballets, és un precedent d'obres neoclàssiques com Pulcinella. Pensada per a un petit grup d'intèrprets amb la idea que pogués girar amb facilitat arreu del territori com una petita troupe de circ, l'Histoire du soldat presenta una història de caràcter faustiniana escenificada. Un soldat que toca el violí, ven la seva ànima al diable (representada pel violí) a canvi d'un llibre que li permet conèixer el futur.

Tres ballarines en escena donen cos i veu als personatges d'aquesta obra, que qüestiona el punt d'inflexió entre el bé i el mal en una societat que ens ha fet insaciables i on la temptació és a tot arreu.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Sarah Bels violí · Albert Prat contrabaix · Adrián Moscardó trompeta · Noé Cantú fagot · Francesc Navarro clarinet · Vicent Pérez trombó · Joan Marc Pino percussió  · Albert Tola i Ferran Carvajal dramaturgia i traducció · Ferran Carvajal direcció artística i coreografia · Judit Farrés disseny de so · Ariadna Montfort i Anna Serra ballarines · Escenografia i vestuari: Roger Orra · Il.luminació: Marc Lleixá · Espai sonor: Judit Farrés · Ajudant de diecció i coreografia: Fátima Campos · Producció executiva: Cristina Raventós

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX