fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Compañía Patricia Guerrero · La Catedral

Compañía Patricia Guerrero · La Catedral

  • Centre Cultural Terrassa - Terrassa
25€
15%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La Catedral

El món de les creences i els sacrificis són els grans temes d'aquest muntatge. Patricia Guerrero ens endinsa a la liturgia sagrada del ball i ens convida a reflexionar sobre el paper de la religió en les dinàmiques d'opressió de la dona, el fet místic, la repressió i els límits entre el que és sagrat i el que és profà.
A l'escenari, el so de les campanes trenquen la foscor del silenci i se'ns mostren esperits temporals encarnats pel ball, acompanyants per la percussió, el cant, la llum i la guitarra.

Patricia Guerrero (1990) és l'última revelació del flamenc i la primera figura de la seva generació. Amb només 28 anys ja té dos Giraldillos (Millor artista revelació 2012) i amb La Catedral el Millor Espectacle de la Bienal de Sevilla 2016. A més, ha estat nominada als Premis Max com a millor intèrpret i millor vestuari, entre d'altres reconeixements.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Rambla d'Egara, 340
08221 - Terrassa

Centre Cultural Terrassa
Rambla d'Egara, 340, 08221 Terrassa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
CCTerrassa:
De dimecres a dissabte de 16 a 20 h.
Obert des d'una hora abans de començar l'espectacle.La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX