3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ruta de les tines amb tast de vins i dinar de proximitat
Ruta de les tines amb tast de vins i dinar de proximitat
Ruta de les tines amb tast de vins i dinar de proximitat
Ruta de les tines amb tast de vins i dinar de proximitat
Ruta de les tines amb tast de vins i dinar de proximitat
Ruta de les tines amb tast de vins i dinar de proximitat
Ruta de les tines amb tast de vins i dinar de proximitat

Ruta de les tines amb tast de vins i dinar de proximitat

  • 15 de febrer, 28 de març i 25 d'abril
  • Diversos espais del Bages
39€-51€
36€-46€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

LES TINES A PEU DE VINYA

Descobreix un dels llegats vitivinícoles més importants de Catalunya, les tines a peu de vinya, en una ruta per conèixer l'excepcionalitat d'aquestes construccions, un itinerari guiat de 6Km on veureu unes construccions espectaculars que expliquen una part molt rellevant de la història del vi al Bages.
Tot seguit, escolliu on preferiu anar a dinar, a Cal Carter o a l'Hostal de Mura, dues grans opcions per descobrir la bona gastronomia de les valls del Moncau.

Cal Carter

El Restaurant Cal Carter està situat al poble pintoresc de Mura, dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac, amb la família Perich al càrrec des del 1964. Actualment ja n'és la tercera generació, sempre oferint una bona cuina tradicional amb productes de la terra.

MENÚ
· Pica-pica dels plats típics del poble i de temporada
· Plat principal a escollir entre una gran selecció d'opcions de la cuina catalana
· Postres artesanals
· Una copa de vi DO Pla de Bages
· Cafè, aigua i pa inclosos



Les Olles dels Caus de Mura

MENÚ
DEGUSTACIÓ DE PRIMERS

· Verdures a la brasa amb paté de pastanaga , fruits secs i alfàbrega
· Trinxat amb col de Mura
· Amanida amb mèsclum ecològic, endívies, pera i mató amb vinagreta de 
codony


SEGONS A TRIAR
· Costella de porc Ral d'Avinyó al forn amb romaní
· Peus de porc a la brasa
· Xai ecològic de Calders a la brasa (+2€)
· Botifarra artesana de Mura a la brasa
· Estofat de vedella ecològica amb camagrocs i patata
· Cérvol cuinat amb cervesa artesana i coulis de fruits del bosc (+2€)
· Pop de la Mediterrània a la brasa (+6€)
· Caneló de bacallà amb verduretes, xampinyons i allioli gratinat
· Crep de cigró amb verdures i salsa vietnamita
· Hamburguesa vegetal de llenties i civada
POSTRES CASOLANES
· Flam de mató
· Pastís de formatge amb melmelada de figues
· Pastís de taronja i xocolata
· Caneló de poma caramel·litzada amb crema de Sant Josep i reducció de vi 
especiat
· Pastís de cervesa negra i xocolata amb cobertura de Baileys
· Trufes d'ametlla, dàtils, xocolata i cacau
¿¿

El menú inclou pa, vi DO Pla de Bages (1 amp cada 4 persones o una copa per persona si són menys de 4 persones), aigua i postres.
¿ 
Hi ha opcions vegetarianes, sense gluten,
¿ per al·lèrgies i intoleràncies. Comentar-ho al fer la reserva o al cambrer.

 

 

 

Hostal de Mura

També al bell mig del poble, l'Hostal ofereix cuina tradicional amb un tracte familiar i proper.

MENÚ
· Aperitiu de benvinguda
· Primer a escollir
· Segon a escollir
· Postres a escollir
· Vi DO Pla de Bages, aigua i pa

 

PROGRAMA:
10:00h - Sortida des de l'aparcament de l'itinerari
(Km. 4,2 de la carretera del Pont de Vilomara a Rocafort).
14:00 - Dinar


PROGRAMA:
10:00h - Sortida des de l'aparcament de l'itinerari
(Km. 4,2 de la carretera del Pont de Vilomara a Rocafort).
14:00 - Dinar

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Enoturisme

Diversos espais del Bages

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX