3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Set of Sets
Set of Sets

Set of Sets

  • Dissabte 4 de maig
  • Teatre Auditori de Granollers - Granollers
20€
15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'última creació de GN|MC, Guy Nader i Maria Campos recrea la repetició i el ritme en el moviment d'uns cossos que incessantment desafien la gravetat, comuna metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. Set of sets és un viatge de cooperació conjunta, de precisió i de rigor que porta la nostra atenció cap a la percepció de l'infinit, el temps i la memòria, i crea un laberint sense fi de cossos en acció.

Els coreògrafs i ballarins Maria Campos i Guy Nader desafien la gravetat en l'espectacle Set of sets, amb set ballarins -ells dos inclosos-, que es desenvolupa durant una hora com un viatge de cossos que s'enreden i es desenreden en un recorregut basat en l'infinit. Una peça que ens ensenya com arribar fins al límit i indaga en el concepte de circularitat jugant, en tot moment, amb la complicitat entre els artistes.

Els dos artistes, amb seu a Barcelona, col·laboren junts des de l'any 2006 creant conjuntament diverses obres que s'han mostrat a nivell nacional i internacional. GN|MC han estat convidats en diverses ocasions per a crear peces en diferents companyies internacionals com EN-Knap a Eslovènia, Eva Duda Dance Co a Hongria i Tanzmainz, Staatstheater a Mainz a Alemanya, entre d'altres. Amb Tanzmainz creen en 2016 Fall seven times, espectacle amb el qual GN|MC rep el premi de teatre a Alemanya Der Faust 2017.

Els dos coreògrafs desenvolupen un llenguatge artístic a través de la recerca constant de nous contextos i territoris per redefinir contínuament el seu apropament al món de la dansa i el moviment. I és que GN|MC comparteixen una idea semblant del que significa la dansa i el moviment per a ells: tots dos busquen una fisicalitat arriscada, exigent i energètica, amb l'objectiu d'empènyer el cos més enllà dels seus límits.

FITXA TÈCNICA

AutoriaGN|MC Guy Nader i Maria Campos
Intèrprets:Maria Campos Guy Nader Roser Tutusaus Lisard Tranis Clementine Telesfort Csaba Varga i Tom Weksler

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

C. Torras i Bages, 50
08401 - Granollers

Teatre Auditori de Granollers
C. Torras i Bages, 50, 08401 Granollers

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Dissabte 4 de maig

Horari: 21:00

Horari Taquilles:
Dimecres, dijous i divendres de 17 h a 19.30 h, i una hora i mitja abans de cada espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX