3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Nadia
Nadia
Nadia
Nadia

Nadia

  • Dissabte 27 d'abril
  • Teatre Auditori de Granollers - Granollers
15€
15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Una jove afganesa protagonitza aquest documental escènic per transmetre'ns la seva experiència, una història que enllaça el seu passat a Kabul amb el seu present a Barcelona i que projecta una mirada d'esperança cap al futur. Nadia parla de la Nadia Ghulam, però també de nosaltres, de les nostres creences, de la informació,l'amistat, l'educació i la llibertat. Nadia és un diàleg entre cultures, una nova proposta de teatre documental de La Conquesta del Pol Sud.

Després de ser companyia convidada l'any 2017 al Teatre Auditori de Granollers i representar les obres Clàudia, sobre el testimoni d'una filla de desapareguts a l'Argentina, i Raphaëlle, l'obra que explica el recorregut vital de Raphaëlle Pérez en el seu canvi de gènere, arriba a la Sala Gran del Teatre Auditori Nadia, la història real d'una jove afganesa.

 

La Nadia va néixer a Kabul fa 27 anys. Quan en tenia 8, durant la guerra civil posterior a la retirada soviètica, va patir greus ferides a causa d'un bombardeig. La perseverança de la seva mare li va salvar la vida. Instaurat el règim dels talibans i amb greus seqüeles físiques, va haver de fer-se passar per un noi, per mantenir la seva família. Aquesta increïble representació va durar gairebé deu anys. El 2006, gràcies a la feina d'una ONG, Nadia viatja a Barcelona, ja com a dona. Actualment, estudia cooperació, ha recuperat la seva vida i està implicada en tot tipus d'activitats dedicades a divulgar la cultura afganesa i la situació de les dones al seu país: un documental televisiu, diversos llibres i, ara, aquesta peça teatral en la qual la pròpia Nadia, utilitzant imatges reals i material documental, transmet la seva experiència i mira cap al futur. Nadia parla de la Nadia, però també de nosaltres, de les nostres creences, de la informació, l'amistat, l'educació i la llibertat. Nadia és un diàleg entre cultures.

FITXA TÈCNICA

DireccióCarles Fernández Giua
Durada80min.
Intèrprets: Nadia Ghulam Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Cinema    Documental

ADREÇA

C. Torras i Bages, 50
08401 - Granollers

Teatre Auditori de Granollers
C. Torras i Bages, 50, 08401 Granollers

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Dissabte 27 d'abril

Horari: 21:00

Horari Taquilles:
Dimecres, dijous i divendres de 17 h a 19.30 h, i una hora i mitja abans de cada espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX