3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Zelada · Black Music Festival

Zelada · Black Music Festival

  • Sala Luz de Gas - Barcelona
13€
11,05€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Pas a pas, Zelada ha donat forma a una carrera sòlida que es va iniciar al Regne Unit -allà va sorprendre el mateix Paul McCartney, com alumne del seu Liverpool Institute For Performing Arts- i que s'ha consolidat a Madrid, actual centre d'operacions seu i de la seva excel·lent banda d'acompanyament.

La màgia de la seva veu no ha deixat de créixer des que va iniciar la seva trajectòria discogràfica l'any 2012 amb l'àlbum High Ceilings & Collar Bones, permetent-li moure's amb sorprenent facilitat a les aigües del soul, el funk, el rock o fins i tot la música llatina. El que no imaginàvem és que, després del completíssim Be Somebody, publicat l'any 2017, ens sorprendria amb un quart llarga durada, Mil ventanas, al que combina castellà i anglès, al mateix temps que amplia les seves fronteres estilístiques, portant la seva fantàstica veu a terrenys nous i excitants.

Si ja coneixeu la seva carrera, no deixareu passar l'oportunitat. Si, per contra, el nom de Zelada encara no us ha conquistat, repasseu les seves cançons i descobrireu per quins motius artistes com Amy Winehouse, Ben Howard, Eli 'Paperboy' Reed o Michael Kiwanuka han requerit els seus serveis per a obrir els seus concerts. Segur que la seva veu us captivarà. Recordeu la cita: 27 de febrer a la sala Lus de Gas de Barcelona, dins de la nova edició del Black Music Festival.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Blues/Soul/Gospel

ADREÇA

C. Muntaner, 246
08038 - Barcelona

Sala Luz de Gas
C. Muntaner, 246, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX