3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Autoretrat

Autoretrat

  • 5 i 6 de març
  • Tantarantana - Barcelona
13€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Sabem qui som en el moment que naixem, o és un coneixement que adquirim a partir de les nostres experiències? Què passaria si un dia despertéssim i s'haguessin esborrat cada un dels nostres records? Ens reconeixeríem? Seríem la mateixa persona si el nostre passat fos, d'un dia per l'altre, una pàgina en blanc?

Una peça basada en la relació entre el nostre "jo vertader" (el nostre interior amb el qual naixeríem) i "qui ens convertim amb els anys". Ens preguntarem si naixem sent o ens construïm a través de les circumstàncies viscudes. Així com, en cas de no tenir prejudicis preestablerts per creences generals, podríem estimar-nos més a nosaltres mateixos? Com ens veuríem si no fóssim capaços de reconèixer-nos? Es convertirien en virtuts els nostres defectes?

Autoretrat vol indagar en la reacció de l'entorn del subjecte en qüestió. Com, dins d'aquestes incerteses, la gent del voltant acceptaria a qui fos que ens convertíssim. Considerant que qualsevol personalitat podria desenvolupar-se, permetria aquesta gent que una nova persona afluís, o intentarien influenciar-nos i redirigirnos cap als nostres antics patrons? Aquesta situació complexa és comparada amb l'autodescubriment d'un recent nascut. És possible fer l'equivalència amb l'autoconsciència d'un infant? La mateixa gent del voltant del bebè, també intentaria guiar-lo, inclús manipular-lo?

FITXA TÈCNICA

DireccióAdri Mascort
Durada50min aprox.
Intèrprets:Adri Mascort Laia Bau Miria Campo Alba Candil Júlia Matas

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

C. Les Flors, 22
08038 - Barcelona

Tantarantana
C. Les Flors, 22, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 5 i 6 de març

Horari: a les 20h

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX