3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
El comediant
El comediant
El comediant
El comediant

El comediant

  • Teatre de Salt - Salt
20€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El comediant, l'últim espectacle de Marcel Tomás -clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre- és, com ell mateix, un fantàstic Totum revolutum, un ingeniós i divertidíssim espectacle.

El fa amb humor, música, teatre d'objectes, improvisacions al moment, imaginació al poder, histrionisme elegant però, també hi trobem, poesia, crítica, reflexió i un gran sentit de l'humor, segons la millor tradició del cabaret.

El fil conductor són petits flaixos de la vida d'un comediant que malgrat tot no perd mai la capacitat de somiar. Un Comediant que en veure troncades les seves expectatives per l'ofici de comediar se'n va a Finlàndia amb l'esperança de fer fortuna, però el fracàs el fa tornar a la seva terra d'origen. Busca parella i no triomfa, prova sort com a capellà però és un ofici massa complicat pel qui ha nascut per estar als escenaris i té la sort de saber esperar perquè al final trobarà la seva gran recompensa, el públic l'estima.

L'espectacle al servei del públic que sense saber-ho es converteix en el protagonista de la funció. Un artista polifacètic, atípic que en aquest muntatge reivindica el sentit pur de l'espectacle y la seva capacita de meravellar, sorprendre i fer riure a tot aquell que decideix asseure's al pati de butaques. Mai millor dit: - A l'escenari, amb tots vostès i al seu servei .... un truà i un senyor amb jaqueta de lluentons inclosa.

FITXA TÈCNICA

AutoriaMarcel Tomàs i Susana Lloret
DireccióMarcel Tomàs
Intèrprets:Marcel Tomàs i Toni Escribano

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Plaça de Sant Jaume, 6-8
17190 - Salt

Teatre de Salt
Plaça de Sant Jaume, 6-8, 17190 Salt

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX