fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Els llops de Praga, Reinas de África i Negros en los campos nazis

Llibres: Els llops de Praga, Reinas de África i Negros en los campos nazis

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

ELS LLOPS DE PRAGA
Benjamin Black

Christian Stern arriba a Praga l'hivern de 1599 per fer fortuna a la cort de l'emperador del Sacre Imperi Romanogermànic, l'excèntric Rodolf II. La nit de la seva arribada, Christian ensopega amb el cos d'una jove al passatge Daurat, un carreró adjacent al castell. Vestida amb un camisó de vellut i amb un medalló d'or al coll, és evident que la dona pertanyia a la classe alta. Qualsevol altre home hauria ensumat el perill, però Christian està determinat a seguir el seu destí. És per això que aviat es veurà implicat en les maquinacions dels cortesans i, abans que pugui evitar-ho, atraurà l'atenció de l'emperador mateix. Rodolf II decideix que Christian és una de les poques persones en les quals pot confiar, així que li encarrega la tasca de resoldre el misteri de l'assassinat de la jove. Tanmateix, Christian s'adona que ha acabat a la boca del llop, enmig d'una lluita de poder que amenaça de subvertir el tron mateix. A mesura que s'acosti a la veritat del que va passar aquella nit, descobrirà que la seva vida està en perill.

REINAS DE ÁFRICA Y HEROÍNAS DE LA DIÁSPORA NEGRA
Sylvia Serbin

No hi ha cap heroïna negra reconeguda per la història universal. A partir d'aquesta observació, Sylvia Serbin s'ha interessat per les figures femenines que han marcat la història d'Àfrica i la seva diàspora, des de l'Antiguitat fins a principis de segle XX. Serbin fa vint-i-dos retrats de dones influents, resistents, guerreres, víctimes o mares, la majoria d'elles desconegudes pel gran públic. Un llibre necessari i apassionant que també ens descobreix cares inexplorades de determinades societats de l'Àfrica precolonial.

NEGROS EN LOS CAMPOS NAZIS
Serge Bilé

No es coneix tot sobre la Segona Guerra Mundial. Aquest llibre n'és la prova, mostrant un aspecte totalment desconegut d'un drama que no solen mencionar els historiadors: la deportació de negres als camps d'extermini de l'Alemanya de Hitler. Tractats com animals, aquests homes i dones van ser humiliats en els camps d'extermini. El llibre ens explica també que els camps de concentració alemanys van tenir un precedent, els camps de concentració de Namíbia que es van construir el 1904 per exterminar el poble herero, que es van oposar a la colonització.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins a exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX