fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: La llei del mirall, Noves dames del crim i Tres circunvoluciones alrededor de un sol cada vez más negro

Llibres: La llei del mirall, Noves dames del crim i Tres circunvoluciones alrededor de un sol cada vez más negro

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

LA LLEI DEL MIRALL

L'Eiko està preocupada perquè el seu fill Yuta és maltractat per altres nens de l'escola i no sap com resoldre el problema. Arran d'aquesta premissa, l'any 2010, els lectors catalans van descobrir les reflexions de l'expert en coaching i assessorament psicològic Yoshinori Noguchi. Ara, amb una edició especial ampliada, l'autor ens torna a situar davant d'un mirall per submergir-nos en el nostre interior.

NOVES DAMES DEL CRIM

Després de demostrar amb els tretze relats d'Elles també maten que les escriptores catalanes si calia matar, mataven, ara tornen a la càrrega amb una altra mostra col·lectiva de talent. Tretze noves autores que ens ofereixen les seves magnífiques històries, escrites expressament per a l'ocasió. Noves dames del crim presenta una novetat: algunes de les integrants són nouvingudes a la literatura negra i policial. Malgrat el seu enorme bagatge literari, aquesta antologia ha estat el seu primer contacte amb el gènere. I l'experiència els ha encantat, com demostra a bastament la qualitat dels relats.

TRES CIRCUNVOLUCIONES ALREDEDOR DE UN SOL CADA VEZ MÁS NEGRO

Els tres primers llibres de Grégoire Bouillier, tots tres de caràcter autobiogràfic, s'agrupen en un únic volum inèdit que recorre una personalíssima odissea. Tres circunvoluciones alrededor de un sol cada vez más negro és una oportunitat única per apropar-se a un autor insòlit, expert en la desesperació i les crueltats de l'existència i somniador de deu mil versos.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins a exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX