3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
David Casanova, piano
David Casanova, piano
David Casanova, piano

David Casanova, piano

  • Conservatori Liceu - Barcelona
10€
50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El pianista David Casanova presenta en directe el disc Paráfrasis de la emoción amb obres dels compositors Benet Casablancas i Demian Luna.

Després d'un recital del pianista David Casanova a l'Institut Francès de Barcelona on va interpretar, entre d'altres, l'Impromptu de Benet Casablancas i Memorias del Abismo IIb de Demian Luna va sorgir la idea de recollir en un disc compartit l'obra per a piano dels dos compositors. Per materialitzar el projecte, el pianista i els compositors van fer una tria de les obres, sempre amb la intenció de ser el més ambiciosos possibles, i poder aplegar el màxim nombre d'elles per bastir un disc ric i variat.

El CD va ser gravat a l'Auditori del Conservatori del Liceu i editat per Columna Música. En el cas del Demian Luna, la seva obra per a piano consta de quatre treballs en un període que aplega des de l'any 2004, amb l'aparició de les Tres reflexiones, fins l'any 2017 amb la Memorias del Abismo V.

Entre aquest llarg període de 13 anys es troben l'aparició de dues obres més: els Dos interludios i Memorias del Abismo IIb que completen el seu corpus pianístic. En el cas del Benet Casablancas van haver de partir dels primers Haikus per a piano , que daten de l'any 2007 i que obren un període de producció pianística que arriba a l'any 2017, període aquest a on el compositor no ha deixat mai d'escriure per aquest instrument, i que ha engrandit el repertori actual per a piano aportant obres de gran rellevància. Anteriorment a aquests anys, el compositor ja havia escrit per a piano sol arribant a moments àlgics com els Set Epigrames de l'any 2003, o bé les poderosíssimes Tres bagatel·les també escrites en aquell any. Amb la col·laboració del Festival Barcelona Moderna.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/Nou de la Rambla, 88
08001 - Barcelona

Conservatori Liceu
C/Nou de la Rambla, 88, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX