fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Exposició "Dürer, mestre del renaixement"
Exposició "Dürer, mestre del renaixement"
Exposició "Dürer, mestre del renaixement"
Exposició "Dürer, mestre del renaixement"
Exposició "Dürer, mestre del renaixement"

Exposició "Dürer, mestre del renaixement"

  • Fins al maig
  • Reial Cercle Artístic, la Catedral i el Museu Diocesà de Barcelona - Barcelona
10€
7,50
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El 25 de gener de 2019 s'inaugurarà a Barcelona Dürer, mestre del Renaixement, una completa exposició sobre l'artista alemany més important de la Història. L'obra d'Albrecht Dürer arriba a Barcelona amb una ambiciosa proposta museogràfica: una exposició distribuïda simultàniament en tres de les institucions culturals més rellevants que conformen i ocupen el centre de la ciutat, el Reial Cercle Artístic de Barcelona, la Catedral i el Museu Diocesà de Barcelona.

Dürer, mestre del Renaixement és una exposició dels gravats de l'artista, tècnica de la qual es converteix en el seu gran mestre des del Renaixement fins avui dia. A més, subratlla la rellevància del context polític, social i econòmic que el va fer cèlebre i que, en definitiva, ha acabat configurant l'Europa actual. La mostra aborda els orígens de la història del vell continent, en el moment en què transitava del món medieval al Renaixement.

Dürer va fer del gravat un art major al començament del segle XVI i va influenciar, amb la seva obra gràfica, tot l'art europeu. L'exposició recull una selecció de gravats, des de les seves primeres obres fins el seu apogeu, que posen en relleu el seu mestratge i la seva recerca de la bellesa absoluta. Entre les peces exposades, trobem el Gran carro triomfal de Maximilià I, Malenconia o El cavaller, la mort i el diable.

De fet, Dürer, mestre del Renaixement estableix un diàleg amb la ciutat en reconèixer la conservació del cor de la Catedral, reformat fa 500 anys per alguns dels millors mestres europeus del moment, i la influència que Dürer ha exercit fins avui dia en artistes reconeguts, com és el cas de Subirachs i l'obra que va realitzar per a la Sagrada Família.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Altres

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tr3SC

ADREÇA

Reial Cercle Artístic, la Catedral i el Museu Diocesà de Barcelona
08002 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Descompte vàlid el 16 al 24 de gener

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX