3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Gerard Nieto Reunion Three

Gerard Nieto Reunion Three

  • Jamboree - Barcelona
12€
25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Reunion Three és el nom del projecte liderat pel pianista mataroní Gerard Nieto i integrat per Kike Angulo a la guitarra i Pere Loewe que presenta el seu primer treball discogràfic gravat a l'Auditori Pau Casals.

És la fórmula de trio amb piano, guitarra i contrabaix que va iniciar allà per 1940 el Nat King Cole Trio, a la qual aquestes tres primeres figures del panorama musical tenen l'encert de donar continuïtat.

Gerard Nieto pertany a la generació de pianistes que han hagut d'omplir el gran buit que va suposar la desaparició de Tete Montoliu. La seva trajectòria formant part de formacions diverses (La Vella Dixieland, la Big band Jazz Maresme, Shakin' All, etc.) li ha anat consolidant com un dels representants més destacats del piano-jazz del país.

Kike Angulo, coneixedor en profunditat de la guitarra-jazz, és capaç d'adaptar-se a qualsevol estil i aportar amb inspiració, creativitat i saber fer, el matís més apropiat a cadascuna de les circumstàncies estilístiques que se li presenten.

Pere Loewe té també la mateixa flexibilitat i capacitat d'adaptació, donant prioritat en tot moment a la funció rítmica del contrabaix, imprescindible en aquest cas donada l'absència d'un bateria en el trio.

Amb un repertori molt agradable, integrat en la seva majoria per standards i clàssics del gènere, aquest trio ofereix un jazz que ressalta el que és essencial en aquest estil musical, la qual cosa li dóna la seva identitat i l'ha convertit en un llenguatge benvolgut a tot el món. És a dir, el swing, i també els seus recursos expressius, que donen al frasejo dels instruments la mateixa calidesa i sensualitat que caracteritza la música vocal negra als Estats Units.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Plaça Reial 17
08002 - Barcelona

Jamboree
Plaça Reial 17, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX