3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Diàdona

Diàdona

  • C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius - Barcelona
12€
6€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Ara fa 10 anys va néixer l'associació de dones acordionistes i percussionistes del Pirineu, Diàdona, una associació que ha donat cabuda i visibilitat alhora a totes aquelles dones del Pirineu que tenien inquietuds musicals, culturals i socials i, sobretot, ganes de trobar-se, tocar, compartir i passar l'estona juntes. L'instigador va ser l'activista cultural, músic i mestre ballador Pep Lizandra, que les va reunir per una actuació a la Fira de Sant Llorenç de Bellver de Cerdanya.

Vet aquí que, per tot el que significa el Pep en el món de la cultura i la relació que ha tingut en la fundació de ¿Diàdona", aquestes dones li volen dedicar la celebració del seu 10è aniversari, amb aquest primer acte que tindrà lloc al CAT. Serà una festa, un ball, una trobada, amb molts amics, músics i balladors. I com en totes les festes d'aniversari no en faltaran les sorpreses!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Travessia de Sant Antoni, 6-8
08012 - Barcelona

C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius
Travessia de Sant Antoni, 6-8, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Promoció exclusiva. Entrades amb descompte especial (6€) limitades. Un cop exhaurides es podran comprar a preu de promoció habitual.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX