fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
L'elisir d'amore

L'elisir d'amore

  • 6 de març | 20h
  • Teatre Kursaal
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM

DESCRIPCIÓ

El Màster en Interpretació d'Òpera que ofereix el Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu dóna a joves professionals del cant l'oportunitat de créixer i desenvolupar-se com a intèrprets en un entorn d'excel·lència artística i altíssima competència musical. Cada any, l'objectiu del Màster de treball de preparació, assaig i escenificació d'un títol significatiu del repertori operístic es materialitza en dos concerts oberts al públic que culminen aquest procés de perfeccionament interpretatiu, alhora que suposen una experiència dins una producció professional per als intèrprets i una atractiva oferta artística d'alt nivell per a tots els amants de la lírica de la ciutat.

Si en els anys passats els alumnes del Màster van delectar amb La flauta màgica i La Cenerentola, enguany el seu treball es centrarà en L'elisir d'amore de Gaetano Donizetti. Liceu Cambra incorpora així a la seva programació la representació d'aquesta obra fonamental en les òperes bufes amb un repartiment format íntegrament pels alumnes d'aquest programa acadèmic acompanyats per l'Orquestra del Conservatori Liceu dirigida per Manel Valdivieso i amb la direcció escènica de Paco Azorín.

Cal destacar que els joves cantants hauran tingut l'oportunitat de preparar aquesta òpera al costat de la gran soprano Mariella Devia, una de les més reconegudes del repertori belcantístic, i més en concret de les òperes de Donizetti, així com altres cantants experts, com Eduard Giménez o Joan Martín-Royo.

L'elisir d'amore és una òpera bufa en dos actes amb llibret de Felice Romani basat al seu torn en Le philtre d'Eugène Scribe per a una obra anterior d'Auber. Es tracta d'una de peces líriques més fresques i reeixides de l'òpera còmica vuitcentista, i de les més habitualment interpretades; una històrica innocent i romàntica al voltant del tòpic literari del filtre amorós, que compta amb la conegudíssima ària `Una furtiva lagrima'.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

6 de març | 20h

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

Teatre Kursaal

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

COMPARTEIX