3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Giuliano Sommerhalder

Giuliano Sommerhalder

  • Conservatori Liceu - Barcelona
10€
50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La trompeta europa té en Giuliano Sommerhalder una de les seves figures més solvents, guanyador dels més prestigiosos premis del continent com són el Maurice André de París, el Prague Spring Festival, al Concertino de Praga, la Txaikovski Competition de Moscou o, sobretot, el segon premi en l'ARD de Munich del 2003 un any abans de completar els seus estudis a Como i Detmold. A més, fou guardonat dues amb el European Culture Prizes, a Munich el 1999 i a Berlín el 2002.

El seu prestigi ve acreditat també per un impressionant currículum de col·laboracions orquestrals que inclou l'Orquestra Mozart d'Abbado, la Leipzig Gewandhaus Orchestra de Riccardo Chailly, el quintet Italian WonderBrass o el fet de ser escollit per Lorin Maazel com a trompeta solista de la Orquestra de la Comunitat Valenciana. També ha estat solista amb la Concertgebouw d'Amsterdam amb Mariss Jansons i acceptat a la BBC Radio 3 New Generation Artists.

Cal destacar que la seva tasca com a solista inclou tant la trompeta moderna com històrica, la qual cosa converteix Giuliano Sommerhalder en un versàtil instrumentista (actualment Yamaha Artist), els consells del qual esdevindran molt valuosos a tots els interessats en descobrir més coses d'aquest instrument a la seva masterclass de Liceu Cambra.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/Nou de la Rambla, 88
08001 - Barcelona

Conservatori Liceu
C/Nou de la Rambla, 88, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

* Entrades limitades amb descompte.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX